Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Start van het seizoen: denk (ook) aan de verzekering!

Gepubliceerd woensdag 2 oktober 2019

Het nieuwe schaatsseizoen gaat beginnen. Dat betekent dat er veel geregeld moet worden binnen de vereniging. De verzekering is misschien niet een van de eerste zaken waar je aan denkt, maar het is enorm belangrijk voor clubs goed verzekerd te zijn.

Bij het sporten is het niet te voorkomen dat er af en toe ongelukken gebeuren. Dat is uiteraard zeer vervelend, maar het wordt nog veel vervelender als je als vereniging niet (goed) verzekerd bent.

Met name het tijdig registeren van alle actieve (sportende) leden is voor verenigingen belangrijk aan de start van het seizoen. Dit om er zeker van te zijn dat de ongevallenverzekering is geregeld.

Om alle verenigingen zo goed mogelijk bij te staan, heeft de KNSB een samenwerking met AON op het gebied van verzekeringen. Naast advies en verzekeringen voor verenigingen, biedt de samenwerking een particulier verzekeringspakket waarin exclusief voordelen voor leden zijn opgenomen in de vorm van premie en voorwaarden.

Het verzekeringspakket bestaat standaard (in KNSB lidmaatschap) uit;

Hiermee zijn alle KNSB verenigingen én hun bij de KNSB geregistreerde leden automatisch verzekerd voor een groot aantal zaken.

Daarnaast is er een aantal andere verzekeringen via AON beschikbaar, tegen gunstige tarieven. Het voordeel loopt al snel op tot honderden euro’s.

AON heeft speciaal voor KNSB een portaal ingericht waarop eenvoudig alle informatie en alle veelgestelde vragen te vinden zijn.

Ga naar https://knsb.meeus.com/.

Via het portaal is het bovendien mogelijk om eenvoudig contact te kunnen zoeken met AON voor alle mogelijke vragen over verzekeringen.

Bekijk ook de praktijkvoorbeelden over verzekeringen:

Meer nieuws

Ticketverkoop langebaanevenementen gestart

Stuur videoboodschap in en maak kans op tickets

'Vind nog maar eens zo’n sportcomplex in Nederland'

Suzanne Schulting wil nog aan twee Winterspelen meedoen

Wil jij starter of scheidsrechter worden? Meld je aan voor nieuwe opleidingen!

Mitsubishi Motors nieuwe Mobiliteitspartner KNSB

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?