Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Nieuw: Webinar over de techniek van het inline-skaten

Gepubliceerd vrijdag 14 februari 2020

Dat inline-skaten en schaatsen elkaar versterken is geen geheim meer. Er zijn veel sporters die beide disciplines beoefenen en daarin zeer succesvol zijn. Hierbij kan het gaan om multidisciplinair te trainen, maar ook gedurende het hele jaar wedstrijden te kunnen rijden. Maar hoe ziet de perfecte inline-skate techniek er uit? Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten tussen de piste en de weg en wat kan je wel op inline skates maar niet op schaatsen?

Kortom wil je meer weten over de techniek van het inline-skaten? Schrijf je dan in voor het webinar ‘Techniek op de piste en op de weg’ op 27 februari om 20.00 uur. Het webinar is gratis toegankelijk mits je jezelf registreert en bedoeld voor sporters, trainers of andere belangstellenden die de techniek van het inline-skaten al reeds beheersen.

Meld je hier aan voor het webinar.

Inhoud van het webinar
Tijdens dit webinar nemen Manon Kamminga en Rick Schipper je mee in de verschillende aspecten van techniek. Welke methode van starten heb je? Hoe zit dat met die double push op het rechte eind? Én hoe snij ik een bocht aan? Als kijker heb je ook de mogelijkheid om tijdens het webinar vragen te stellen aan Manon en Rick.

Webinar terugkijken is mogelijk
Ben je op deze avond verhinderd? Dat geeft niets. Je kunt het webinar na registratie alsnog terugkijken op elk gewenst moment. Zorg er wel voor dat je voor 27 februari jezelf hebt aangemeld via de registratielink. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link toegestuurd om deze terug te kijken. Het is dan echter niet meer mogelijk om vragen te stellen aan Rick en/of Manon.

Masterclass als vervolg
Na afloop van het webinar wordt een masterclass aangeboden waarbij de theorie en de vragen uit het webinar in praktijk wordt gebracht. Deze masterclass staat gepland op zaterdag 4 april van 18.00 – 20.00 op de inline piste in Heerenveen. De masterclass wordt tevens verzorgd door Manon en Rick.

Kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 20,00.

Direct na afloop van het webinar ontvang je per e-mail een link om je aan te melden voor de masterclass. Alleen de eerste 30 aanmeldingen hebben zekerheid van een plek. Wees er dus snel bij!

Licentiepunten
Het volgen van het webinar (live of achteraf) levert 1 licentiepunt op.
Het bijwonen van de masterclass levert 2 licentiepunten op.

 

Meer nieuws

Het is bijna zover, het WK Shorttrack in Rotterdam Ahoy

Irene Schouten: Een carrière vol memorabele momenten

Selectie TeamNL voor WK Inzell bekend

Joan Haanappel, stijlvol (kun)strijdster die haar droom zag uitkomen

Oud-kunstschaatsster Joan Haanappel (83) overleden

Vacature: Talentcoach Shorttrack Wadro KNSB Talent Team Noord

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?