Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Meeùs en KNSB verlengen samenwerking

Gepubliceerd vrijdag 22 januari 2016

UTRECHT – Meeùs en de KNSB hebben de samenwerkingsovereenkomst voor vier jaar verlengd. Meeùs beheert de verzekeringsportefeuille van de schaatsbond zelf, van bestuurders van verenigingen en haar actieve leden. Ook adviseert Meeùs de schaatsbond over de verzekeringsportefeuille. Meeùs wil graag een bijdrage leveren aan de waardering van de vele vrijwilligers die de schaatssport mogelijk maken.

Verenigingen en hun vrijwilligers spelen een belangrijke rol in het plezier en de prestaties in de schaatssport. De KNSB ondersteunt verenigingen met diverse diensten en producten. Meeùs is een belangrijke partner hierbij, met expertise en kennis van zaken over wat verenigingen nodig hebben als het gaat om verzekeringen.

Verenigingen die lid zijn van de KNSB zijn door dit partnership met Meeùs verzekerd voor een aantal zaken die belangrijk zijn voor verenigingen. Met basisverzekeringen als de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (WA) zijn de risico’s rondom de schaats- en skateactiviteiten van de vereniging zo goed mogelijk afgedekt. Ook kunnen verenigingen direct en makkelijk aanvullende verzekeringen regelen via Meeùs. Door collectieve afspraken tussen Meeùs en de KNSB is dit voor verenigingen voordeliger dan wanneer ze ieder apart een verzekering afsluiten.

”We zijn trots op dit partnership omdat Meeùs naast het bieden van passende verzekeringen en kennis van zaken nadrukkelijk de verbinding met verenigingen opzoekt. Verbinding met de vele vrijwilligers die het plezier en de prestaties in de schaatssport mogelijk maken. Zo waren ruim driehonderd vrijwilligers van KNSB verenigingen bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst vrijdagmiddag in het KPN Clubhuis, voorafgaand aan het KPN NK Allround & Sprint,” aldus Pieter Clausing, Manager Sportparticipatie KNSB.

Om het partnership te vieren heeft Meeùs na het ondertekenmoment een aantal vrijwilligers van verenigingen extra in het zonnetje gezet. De verenigingen Thialf uit Schijndel, Steeds Gladder uit Spierdijk en Slochterbosch uit Slochteren ontvingen van Meeùs een cheque met een financiële bijdrage voor de vereniging.

Hans Theeuwkens, Directeur Zakelijk Meeùs Midden-Nederland: “Als Meeùs zetten we onze expertise in om verenigingen en vrijwilligers zo goed mogelijk te verzekeren, zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen richten op de mooie schaats- en skatesport. Vrijwilligers zijn goud waard voor de sport en deze waardering voor hen dragen wij graag uit.”

22-01-2016 ALGEMEEN: KPN CLUBHUIS MEEUS: HEERENVEEN Foto: Sander Chamid

Foto’s: Sander Chamid

 

Meer nieuws

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

Jan Vonk benoemd tot nieuwe voorzitter sectie Inlineskaten

Veel schaatsers op shortlist Sportman en Sportvrouw van het jaar

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?