Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB zet vrijwilligers in het zonnetje

Gepubliceerd dinsdag 23 januari 2018

Op vrijdag 2 februari is het zover, als waardering voor het enthousiasme en de inzet van alle vrijwilligers voor de mooie schaatssport organiseert de KNSB samen met verzekeringspartner Meeùs de speciale KNSB Vrijwilligersavond op de Coolste Baan van Nederland.
In een jaar met de Olympische spelen en het ISU WK Allround op de Coolste Baan is schaatsen is weer echt top of mind. Hét moment om de waardering voor alle vrijwilligers eens echt uit te spreken!

Vrijwilligers
Naast de topsportevenementen worden er elk jaar weer door de verenigingen, gewesten en secties honderden andere activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk Nederlanders te kunnen laten genieten van onze mooie sport. Al die activiteiten in al onze disciplines zijn alleen mogelijk dankzij de enorme inzet en het enthousiasme van de vele vrijwilligers.
Dankzij hen, vrijwilligers bij verenigingen, gewest, sectie of op een andere wijze is Nederland het mooiste en grootste schaatsland ter wereld.  Als dank voor deze bijdrages heeft de KNSB schaatsvrijwilligers uitgenodigd te komen schaatsen op vrijdagavond 2 februari.

Coach van het jaar Jac Orie drukte het ook al mooi uit op het Sportgala 2017: “… een groep mensen die altijd vergeten wordt, en die aan de basis liggen van het succes. Dat zijn de RTC trainers, dat zijn clubtrainers, dat zijn de mensen in de clubs die het zo organiseren dat wij uiteindelijk met de beste schaatsers van Nederland kunnen werken. Geen enkele trainer kan zonder hen van een schaatser een wereldkampioen maken.”

Laatste plekken beschikbaar
Inmiddels is de exclusieve avondshift bijna vol en kunnen de laatste personen nog gebruik maken van hun uitnodiging. Alle door hun vereniging bij de KNSB geregistreerde vrijwilligers, én overige vrijwilligers bij gewesten, secties en commissies hebben een uitnodiging gehad bij deze avond aanwezig te zijn.

Meer nieuws

Campagne KNSB en VeiligheidNL: Lekker inlineskaten, ga goed voorbereid op pad!

Daikin NK G-Inlineskaten van start

Suzanne Schulting kiest voor aangepaste voorbereiding op nieuwe seizoen

Tilburg vanaf 2024 gaststad voor internationale shorttrackwedstrijden

KNSB geeft vader Sjoukje Dijkstra postuum zijn NK-titel terug

Vacature: Competitieleider Marathonschaatsen en Inlineskaten bij de KNSB

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?