Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB stelt tarieven vast voor opleidingen 2019-2020

Gepubliceerd vrijdag 28 juni 2019

De KNSB heeft de opleidingstarieven voor het nieuwe jaar vastgesteld. Die tarieven gelden vanaf 1 juli 2019. In vergelijking met het vorige seizoen zijn de tarieven vrijwel gelijk gebleven. Een overzicht van alle opleidingstarieven voor het seizoen 2019-2020 is hier te downloaden.

KNSB Opleidingen hanteert drie verschillende tarieven: een prijs voor niet-leden, een prijs voor individuele KNSB-leden en een prijs voor KNSB-leden die zijn aangesloten bij een vereniging met een aanvullend lidmaatschapspakket. In de praktijk blijkt dit laatste tarief veruit het meest te worden gehanteerd.

In het tarief die de KNSB voor zijn opleidingen rekent, is het volgende inbegrepen: deelname aan de bijeenkomsten, digitaal cursusmateriaal en een eindbeoordeling. Bij een herkansing worden opnieuw de kosten voor alleen de eindbeoordeling in rekening gebracht.

Voor verenigingen, gewesten, baancommissies of andere organisaties is het mogelijk om via speciale opleidingspakketten extra korting te verkrijgen. De KNSB probeert hierin maatwerk te leveren, onder meer betekent dat we speciale groepen opleiden en bijeenkomsten op locatie organiseren. Vraag naar de mogelijkheden via een e-mail aan [email protected].

Wanneer je start met een opleiding bij de KNSB, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van de KNSB opleidingen. Klik hier om de Algemene voorwaarden te downloaden.

Meer nieuws

KNSB start samen met MBO Rijnland in Leiden nieuwe opleiding voor Instructeur-2

''Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?''

Sinterklaas en Pieten op het ijs!

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?