Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB Opleidersdag groot succes

Gepubliceerd woensdag 11 september 2019

Afgelopen zaterdag 7 september vond de KNSB Opleidersdag 2019 plaats. Opleiders vanuit heel Nederland kwamen bij elkaar om ervaringen te delen over bestaande organisatorische en trainersopleidingen, maar ook om kennis op te doen over nieuwe opleidingen die er op korte en lange termijn ontwikkeld gaan worden.

 

De KNSB zorgde voor een boeiend en inspirerend programma waarin externe sprekers en inspirators de bezoekers inhoudelijk prikkelden om komend seizoen met nieuwe inzichten en werkvormen de opleidingen in het land te kunnen verzorgen.

Het afwisselende programma van de Opleidersdag bestond uit diverse workshops waarin verschillende zaken uit het werkveld aan bod kwamen. Zo stond een workshop in het teken van het beoordelen in de praktijk, waarin het doel is dat de bezoeker inzicht krijgt wanneer een beoordeling goed (genoeg) is. De andere workshops gingen over het samenstellen van toetsen en welke factoren een rol spelen bij toetsing en differentiatie naar niveau en hoe je communicatie tijdens een bijeenkomst met cursisten het beste (visueel) kan inrichten. Er werd afgesloten met een zogenaamde Humorworkshop waarbij veel interactie, beleving en lol kwam kijken. “Het was een interessante dag met diverse en goede workshops. De meerwaarde zit hem in de gevarieerde groep bezoekers. Het is interessant om de ervaringen te horen van opleiders uit andere disciplines”, vertelde de aanwezige Hanjo Heideman die actief is als langebaan scheidsrechter.

KNSB bedankt de aanwezige sprekers en bezoekers van de KNSB Opleidersdag 2019 die dit samen tot een succesvol eind hebben gebracht.

Zou je het ook leuk vinden om als opleider aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Jurre Trouw via [email protected]. Heb je interesse om een opleiding te volgen? Neem dan een kijkje op de Opleidingskalender 2019-2020, of mail naar [email protected]

Meer nieuws

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

Jan Vonk benoemd tot nieuwe voorzitter sectie Inlineskaten

Veel schaatsers op shortlist Sportman en Sportvrouw van het jaar

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?