Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB installeert nieuw sectiebestuur marathon

Gepubliceerd vrijdag 11 maart 2016

UTRECHT – Het Algemeen Bestuur van de KNSB heeft een nieuw sectiebestuur marathon (SBM) geïnstalleerd, waarmee het stokje wordt overgenomen van de adhoc commissie. Deze nam de afgelopen wintermaanden de taken waar.

Het nieuwe sectiebestuur marathon bestaat uit Joop Feenstra (voorzitter), Mireille Reitsma (secretaris), Martine Dubling (budgetbewaker) en Alida Pasveer (lid). In lijn met de bestuurlijke vernieuwing binnen de KNSB zal het SBM waar nodig nog worden uitgebreid. Feenstra was tot nu toe voorzitter van de technische commissie marathonschaatsen binnen het gewest Friesland. Pasveer, Reitsma en Dubling zijn oud-marathonrijdsters.

”Er zijn door de adhoc commissie marathon in samenspraak met de GTC voorzitters aan de hand van het nieuwe reglement duidelijke werkafspraken gemaakt”, aldus technisch directeur Arie Koops. Om te vervolgen: “De sectie speelt een belangrijke rol voor de verbinding richting de gewesten; competitieleider Willem Hut focust zich op de landelijke c.q. internationale competitie waar de KNSB een rol speelt.”

De technisch directeur van de KNSB heeft er alle vertrouwen dat er constructief kan worden samengewerkt aan de toekomst van de marathonsport. Uitgangspunt voor het beleid en invulling van projecten is niet alleen het beleidsplan van de KNSB op weg naar 2020, maar het sectiebestuur marathon wil ook inzetten op uitwisselbaarheid met andere disciplines en innovatie.

Meer nieuws

Challenge Cup bijna van start

Ineke Dedden en Gary Hekman winnen ONK

KNSB presenteert boek tijdens eerste Dag van de Natuurijsmeester: 'Ode aan ambacht dat zich blijft vernieuwen.'

Niki Wories: 'Ik wil Niki niet kwijtraken in de rol van disciplinemanager.'

KNSB maakt selectie Shorttrack TeamNL bekend voor World Cup in Dresden

KNSB maakt TeamNL bekend voor Junior World Cup Finale en WKJ langebaan

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?