Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB en TMG verlengen samenwerking: ‘Sport nog dichter bij de fans brengen’

Gepubliceerd vrijdag 30 december 2016

De KNSB en de Telegraaf Media Groep (TMG) hebben hun mediapartnership verlengd én uitgebreid. Van een traditioneel samenwerkingsmodel gaan beide partijen nu naar een uitgebreider en meer toekomstgericht partnership.

Beide partijen werken al jaren samen en tijdens het KPN NK Afstanden in Thialf ondertekenden Harry de Wit, algemeen-directeur van TMG en Theo Fledderus (directeur-bestuurder van de KNSB) onder toeziend oog van Chef Telesport Jaap de Groot (foto, rechts) en Olivier Smit (foto, links), commercieel directeur van de KNSB, een nieuwe verbintenis tot en met 2018.

“Met deze nieuwe verbintenis gaan we écht de diepte in”, aldus Olivier Smit, commercieel directeur van de KNSB. “Het is een echt partnership, waarin ook digital en big data erg belangrijk worden. TMG is een bedrijf dat enorm investeert in innovatie. Innovatie is ook een belangrijke pijler van de KNSB. Samen gaan we proberen om de ultieme fanbeleving neer te zetten en de sport nog dichter bij de mensen te brengen.”

Harry de Wit, directeur van TMG, is ook verheugd met de nieuwe verbintenis. “Een samenwerking moet zich ontwikkelen, daarom vinden wij lange termijnverbintenissen erg belangrijk. Zo groeit het vertrouwen in elkaar en kun je samen echt iets bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze nieuwe, toekomstgerichte plannen meerwaarde gaan creëren voor deze mooie, nationale sport.”

“Daarnaast is dit partnership voor mij persoonlijk extra bijzonder. Ik ben een rasechte Fries, woon nog steeds in Sneek en schaatsen zit in mijn DNA. Dus hier gaat mijn hart echt sneller van kloppen.”

Het nieuwe contract tussen KNSB en TMG loopt tot medio 2018

Op de foto wordt geproost op de verlenging van het mediapartnership. V.l.n.r.: Olivier Smit, Harry de Wit, Theo Fledderus en Jaap de Groot. Foto: Huub Snoep

Meer nieuws

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

Jan Vonk benoemd tot nieuwe voorzitter sectie Inlineskaten

Veel schaatsers op shortlist Sportman en Sportvrouw van het jaar

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?