Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB en Sportunity ondertekenen samenwerkingsovereenkomst 

Gepubliceerd donderdag 21 juni 2018

De KNSB en Sportunity werken met hoofdsponsor KPN al langere tijd samen bij de ontwikkeling van digitale concepten, producten en diensten. Doel daarvan is om sporters en fans meer beleving te bieden op en rond ijsbanen en daardoor de populariteit van het schaatsen te vergroten.

In Utrecht werd deze samenwerking onlangs bekrachtigd door de ondertekening van een overeenkomst voor drie jaar door Niels Schut, directeur van Sportunity, en Piet Geurts directeur-bestuurder van de KNSB.

Met als motto ‘Schaats samen, sterker, beter en sneller’ richt de samenwerking zich nu vooral op de realisatie van het Sprintplatform met als onderdelen de Sprintapp en Sprint Coach. De Sprintapp is er voor schaatsers van elk niveau die beter willen leren schaatsen en toewerken naar een persoonlijk doel, of gewoon om met meer plezier te schaatsen. Sprintcoach biedt coaches en wedstrijdschaatsers een waardevol hulpmiddel om meer uit de trainingen te halen.

Daarnaast zullen Sportunity en KNSB de samenwerking zoeken bij het ontwikkelen van nieuwe (digitale) concepten en meerwaarde bieden voor onder meer sporters, coaches, verenigingen, ijsbanen en schaatsscholen.

Meer nieuws

KNSB maakt TeamNL bekend voor World Cup 5 ik Polen

KNSB maakt shorttrack TeamNL bekend voor World Cup Finale in Dordrecht

ISU World Cup 5 Shorttrack

Daikin NK Afstanden

ISU World Cup Junioren

Alles dat Nederland wil lezen over de natuurijsmeester

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?