Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Kaartverkoop ISU WK Allround van start

Gepubliceerd donderdag 16 november 2017

De officiële kaartverkoop van De Coolste Baan van Nederland en de ISU WK Allround schaatsen is van start. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen en ligt van 18 januari tot en met 28 februari in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Het spectaculaire slotstuk van De Coolste Baan van Nederland is de ISU WK Allround van 9 tot en met 11 maart. Kaarten zijn vanaf donderdag 16 november verkrijgbaar via www.decoolstebaanvannederland.nl.

De Coolste Baan van Nederland is een initiatief van Rintje Ritsma en sportmarketingbureau House of Sports. In 2014 organiseerden zij de eerste editie van De Coolste Baan van Nederland met de KPN NK Allround & Sprint als eindtoernooi. Samen met de KNSB organiseert House of Sports in maart de ISU WK Allround, het spectaculaire slotakkoord van De Coolste Baan van Nederland. “Een droom die uit komt”, aldus toernooidirecteur Rintje Ritsma.

In 2018 is het exact 125 jaar geleden dat Jaap Eden zich op het Museumplein in Amsterdam liet huldigen als de officiële eerste wereldkampioen allround schaatsen. Na 125 jaar keert de ISU WK Allround terug naar Amsterdam. Rondom het schaatsprogramma verzorgt de organisatie een programma met entertainment en huldigingen van de kampioenen. Het programma van de ISU WK Allround 2018 is te vinden via deze link.
Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 is het mogelijk om op hetzelfde ijs als de wereldkampioenen allround te schaatsen. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor jong en oud waar sport en entertainment in een unieke schaatssetting bij elkaar komen. De kaartverkoop van De Coolste Baan van Nederland start op 16 november. Meer informatie over tickets en (zakelijke) arrangementen: bekijk de website van De Coolste Baan van Nederland.

Bestel nu je tickets voor het ISU WK Allround of losse tickets voor de Coolste Baan van Nederland

 

 

Meer nieuws

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

Jan Vonk benoemd tot nieuwe voorzitter sectie Inlineskaten

Veel schaatsers op shortlist Sportman en Sportvrouw van het jaar

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?