Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Help je club! Doe mee met de Oranje Fonds Collecte

Gepubliceerd maandag 20 februari 2017

Wil je als schaats- of skeelerclub nieuwe materialen aanschaffen, het clubhuis opknappen of onderhoud aan de baan plegen? Doe dan mee met de Oranje Fonds Collecte 2017 en creëer mogelijkheden om wat extra geld in de clubkas te krijgen.

De Oranje Fonds Collecte vindt dit jaar plaats van 6 t/m 10 juni. Het doel is onder andere sportverenigingen in het zonnetje te zetten en clubs de gelegenheid bieden om op een laagdrempelige manier geld in te zamelen.

De helft van het opgehaalde bedrag mogen deelnemende organisaties houden en vrij besteden. De andere helft gaat naar sociale initiatieven in de provincie waar gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. Met een goede organisatie binnen jouw club, kun je al tot 500 euro ophalen!

Onderlinge band verstevigen

Clubs kunnen de collecte op meerdere manieren goed benutten. Naast extra geld in de clubkas, kan het collecteren de onderlinge band tussen leden verstevigen én daarnaast promoot je de club in de buurt.

Meld jouw club nu aan! Aanmelden kan tot 1 april via www.oranjefonds.nl/collecte. Daar vind je ook veel ideeën en inspiratie om van jouw collecte een groot succes te maken.

Meer nieuws

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

Niki Wories: ‘Sporters helpen waar we kunnen’

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?