Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Derde editie IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt

Gepubliceerd dinsdag 12 november 2013

De KNSB en haar partners hebben voor de derde editie van IJSTIJD! 22 tijdelijke kunstijsbanen verspreid over heel Nederland geselecteerd als IJSTIJD!-baan. Dat betekent schaats- en ijsplezier voor jong en oud dicht bij huis, ongeacht het weer. Daarnaast is het heerlijk opwarmen in de gezellige horeca met warme dranken en winterse hapjes.

IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt 2013-2014 wordt gevormd door de volgende ijsbanen: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam Museumplein, Apeldoorn ‘t Loo, Bergen op Zoom, Bussum, Delft, Doetinchem, Duiven, Eindhoven, Gouda, Groningen, Heerhugowaard, Hengelo, Leiden, Zeeland (Vlissingen, Middelburg, Zierikzee en Goes), Rotterdam, Venlo en Zwolle. Bij de meeste IJSTIJD!-banen is de lokale KNSB vereniging actief betrokken. De KNSB verwacht een miljoen bezoekers op deze banen, waaronder zo’n 60.000 schoolschaatsers. Bekijk hier wanneer de IJSTIJD!-baan in jouw buurt open is.

Volop activiteiten

IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt is een initiatief van de KNSB in samenwerking met KPN, ERU en mediapartner Sky Radio. Vanaf eind november tot en met begin januari vormen 22 tijdelijke kunstijsbanen in dorps- en stadscentra door het hele land IJSTIJD!. De KPN Junior Schaatsclub met Barbara de Loor en de ERU Prestige Icehockey Tour komen langs op deze ijsbanen. Daarnaast klinkt de exclusieve IJSTIJD!-playlist van Sky Radio door de speakers op en rondom de IJSTIJD!-banen. Ook wordt op elke baan de voorronde van de IJSTIJD!-Winterspelen georganiseerd.

 

 

Meer nieuws

KNSB maakt TeamNL bekend voor World Cup 5 ik Polen

KNSB maakt shorttrack TeamNL bekend voor World Cup Finale in Dordrecht

ISU World Cup 5 Shorttrack

Daikin NK Afstanden

ISU World Cup Junioren

Alles dat Nederland wil lezen over de natuurijsmeester

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?