Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Derde editie IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt

Gepubliceerd dinsdag 12 november 2013

De KNSB en haar partners hebben voor de derde editie van IJSTIJD! 22 tijdelijke kunstijsbanen verspreid over heel Nederland geselecteerd als IJSTIJD!-baan. Dat betekent schaats- en ijsplezier voor jong en oud dicht bij huis, ongeacht het weer. Daarnaast is het heerlijk opwarmen in de gezellige horeca met warme dranken en winterse hapjes.

IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt 2013-2014 wordt gevormd door de volgende ijsbanen: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam Museumplein, Apeldoorn ‘t Loo, Bergen op Zoom, Bussum, Delft, Doetinchem, Duiven, Eindhoven, Gouda, Groningen, Heerhugowaard, Hengelo, Leiden, Zeeland (Vlissingen, Middelburg, Zierikzee en Goes), Rotterdam, Venlo en Zwolle. Bij de meeste IJSTIJD!-banen is de lokale KNSB vereniging actief betrokken. De KNSB verwacht een miljoen bezoekers op deze banen, waaronder zo’n 60.000 schoolschaatsers. Bekijk hier wanneer de IJSTIJD!-baan in jouw buurt open is.

Volop activiteiten

IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt is een initiatief van de KNSB in samenwerking met KPN, ERU en mediapartner Sky Radio. Vanaf eind november tot en met begin januari vormen 22 tijdelijke kunstijsbanen in dorps- en stadscentra door het hele land IJSTIJD!. De KPN Junior Schaatsclub met Barbara de Loor en de ERU Prestige Icehockey Tour komen langs op deze ijsbanen. Daarnaast klinkt de exclusieve IJSTIJD!-playlist van Sky Radio door de speakers op en rondom de IJSTIJD!-banen. Ook wordt op elke baan de voorronde van de IJSTIJD!-Winterspelen georganiseerd.

 

 

Meer nieuws

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

Jan Vonk benoemd tot nieuwe voorzitter sectie Inlineskaten

Veel schaatsers op shortlist Sportman en Sportvrouw van het jaar

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?