Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Dag van de Sportaccommodaties op 9 maart

Gepubliceerd woensdag 15 februari 2017

In de Expo in Houten vindt op donderdag 9 maart 2017 de zesde editie plaats van de jaarlijkse vakbeurs ‘Dag van de Sportaccommodaties’. Tijdens dit evenement ontmoeten bonden, clubs, gemeenten en andere experts elkaar en wordt kennis en inspiratie opgedaan over de nieuwste producten en diensten op het gebied van accommodatiebeheer.

De accommodatie is voor schaats- en skeelerverenigingen van essentieel belang. Natuurlijk vraagt het prepareren van de banen veel aandacht, maar daarnaast moeten ook het clubhuis en kleedruimtes onderhouden worden en is verduurzaming van de accommodatie een actueel onderwerp. De beurs de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sportaccommodaties en om inspiratie op te doen.

De aanwezige leveranciers op de vakbeurs vertellen alles bijvoorbeeld het gebruik van LED-verlichting en welke innovaties er op het gebied van sportaccommodaties zijn.

Kennis uitwisselen

Meer dan 150 exposanten staan klaar om vragen te beantwoorden en kennis en ideeën uit te wisselen. Onderwerpen als ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties worden behandeld.

De dag begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. De toegang is gratis. Inschrijven kan op de website van de ‘Dag van de Sportaccommodaties’.

Meer nieuws

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?