Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Dag van de Sportaccommodaties op 9 maart

Gepubliceerd woensdag 15 februari 2017

In de Expo in Houten vindt op donderdag 9 maart 2017 de zesde editie plaats van de jaarlijkse vakbeurs ‘Dag van de Sportaccommodaties’. Tijdens dit evenement ontmoeten bonden, clubs, gemeenten en andere experts elkaar en wordt kennis en inspiratie opgedaan over de nieuwste producten en diensten op het gebied van accommodatiebeheer.

De accommodatie is voor schaats- en skeelerverenigingen van essentieel belang. Natuurlijk vraagt het prepareren van de banen veel aandacht, maar daarnaast moeten ook het clubhuis en kleedruimtes onderhouden worden en is verduurzaming van de accommodatie een actueel onderwerp. De beurs de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sportaccommodaties en om inspiratie op te doen.

De aanwezige leveranciers op de vakbeurs vertellen alles bijvoorbeeld het gebruik van LED-verlichting en welke innovaties er op het gebied van sportaccommodaties zijn.

Kennis uitwisselen

Meer dan 150 exposanten staan klaar om vragen te beantwoorden en kennis en ideeën uit te wisselen. Onderwerpen als ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties worden behandeld.

De dag begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. De toegang is gratis. Inschrijven kan op de website van de ‘Dag van de Sportaccommodaties’.

Meer nieuws

Hoe herken je de nieuwe Sven Kramer en Suzanne Schulting?

Openingsinformatie ijsbanen

Nederlandse Loterij en NOC*NSF samen op weg naar het sportiefste land ter wereld

Ticketverkoop langebaantoernooien vandaag van start!

Holland & Barrett verlengt samenwerking met KNSB tot medio 2025

Dutch Open Shorttrack van 7 tot en met 9 oktober in Thialf

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?