Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Combineer jouw open dag met de AH Sportactie!

Gepubliceerd maandag 3 september 2018

De zomervakantie is weer ten einde. De eerste schaatsliefhebbers gaan langzaam weer het ijs op en dat is een uitgelezen mogelijkheid een open dag op je club te organiseren. De AH Sportactie en de Nationale Sportweken in september zijn mooie projecten om bij aan te haken en zo de schaats- en skatesport en je vereniging te promoten.

Een open dag is een goede manier om het seizoen in te luiden en geïnteresseerden kennis te laten maken met de sport én jouw vereniging. Kies je ervoor de dag gelijk te organiseren met de Nationale Sportweek (15 t/m 29 september 2018) en de AH Sportactie, dan kunnen deze initiatieven elkaar versterken.

Sport ontdekken

De Sportactie – een initiatief van Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden – heeft als missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen. De actie biedt miljoenen mensen in heel Nederland de kans de sport te ontdekken die bij hén past en kan de drempel richting een club aanzienlijk verlagen. Je ontvangt elke keer dat je boodschappen doet een voucher die 2 sportcredits waard zijn. Per credit kan je een sportactiviteit boeken. Zo stimuleert het sporters om samen te sporten, maar je mag natuurlijk ook zelf 2 keer sporten.

Begin seizoen ideaal moment

De open dag van een club kan echter ook op zich al veel opleveren. Het begin van het nieuwe (schaats)seizoen is een ideaal moment om het te organiseren, omdat de zomervakantie dan net achter de rug is en dat is hét moment waarop kinderen een keuze voor een sport maken.

Kijk hier voor meer informatie over de AH Sportactie.

Meer nieuws

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

KNSB en TIG Sports verlengen samenwerking in Shorttrack tot 2028

Aftrap campagne basiseisen sociale veiligheid

TeamNL langebaanschaatsen voor ISU World Cup 3 en 4 bekend

TeamNL Shorttrack voor ISU World Cup 3 en 4 bekend

Extra marathon op de kalender: Staatsloterij Schaatsmarathon

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?