Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Combineer jouw open dag met de AH Sportactie!

Gepubliceerd: vrijdag 11 augustus 2017

De zomervakantie is momenteel nog in volle gang. Na de zomervakantie gaan de eerste schaatsliefhebbers langzaam weer het ijs op en dat is een uitgelezen mogelijkheid om een open dag op je club te organiseren. De AH Sportactie en de Nationale Sportweken in september zijn mooie projecten om bij aan te haken en zo de schaats- en skatesport en je vereniging te promoten.

Een open dag is een goede manier om het seizoen in te luiden en geïnteresseerden kennis te laten maken met de sport én jouw vereniging. Kies je ervoor de dag gelijk te organiseren met de Nationale Sportweek (9 t/m 17 september 2017) en de AH Sportactie, dan kunnen deze initiatieven elkaar versterken.

Sport ontdekken

De Sportactie – een initiatief van Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden – heeft als missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen. De actie biedt miljoenen mensen in heel Nederland de kans de sport te ontdekken die bij hén past en kan de drempel richting een club aanzienlijk verlagen. Met de Sportactie kunnen klanten zegels sparen en met een volle spaarkaart kunnen ze in totaal vijf keer gratis sporten bij verenigingen die deelnemen.

Begin seizoen ideaal moment

De open dag van een club kan echter ook op zich al veel opleveren. Het begin van het nieuwe (schaats)seizoen is een ideaal moment om het te organiseren, omdat de zomervakantie dan net achter de rug is en dat is hét moment waarop kinderen een keuze voor een sport maken.

Kijk hier voor meer informatie over de AH Sportactie.

Heb je gevonden wat je zocht?