Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Clubsessie NOC*NSF: ‘Zet je club op de kaart’

Gepubliceerd donderdag 23 maart 2017

Wil je als vereniging nieuwe leden, vrienden of buurtbewoners uitdagen om te gaan sporten? Zoek je een manier om meer ledenbinding, levendigheid op de club te realiseren of wellicht zelfs jullie sponsorinkomsten te vergroten? Dan is de sessie ‘Zet je club op de kaart’ van NOC*NSF interessant voor jou en je sportclub.

NOC*NSF verwelkomt jou en een collega graag op deze ‘Zet je club de kaart’ sessie op een locatie bij jou in de buurt. Aanmelden kan via de link onderaan deze uitnodiging. Tijdens deze avond gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over de manier waarop jij jouw sportclub nog meer op de kaart kunt zetten. Daarnaast zal een ervaren sportmarketeer je meenemen in het proces van jou en je vereniging. Het doel van deze sessie is dan ook om jou en je sportclub te helpen, om je doel te bereiken.

Programma

Vanaf half 6 staan er soep en broodjes klaar tijdens de ontvangst. Daarna begint het inhoudelijke programma. Rond half 9 wordt er afgesloten met een borrel. Tussendoor is tijd voor koffie en thee.

Voor wie?

Deze club sessie is bedoeld voor sportclubs die zich bezig houden met het profileren van de club, het werven of behouden van leden, bezoekers of betrokkenen graag nog meer het gevoel willen geven dat ze welkom zijn of wellicht zelfs nieuwe doelgroepen aan willen spreken.

Waar?

Er zijn 9 locaties waarop deze avonden plaatsvinden, verdeeld over het land. Je kunt in de aanmeldlink aangeven voor welke locatie je je graag zou willen aanmelden.

Inschrijven

Inschrijven en deelname is voor sportclubs geheel gratis. Meld je aan door hier te klikken. Doe dit snel, want vol is vol!

Lokaal vervolg

NOC*NSF wil voorkomen dat de inspiratie die je op deze avond hebt opgedaan op de plank blijft liggen. Daarom zijn ze nu al bezig met het ontwikkelen van een follow up. Dat je verder versterkt om je club op de kaart te zetten. Hierover tijdens deze sessie meer!

Vragen?

Bel met Robin Sack: 06-11883548 of mail naar [email protected].

Meer nieuws

Jumbo-Visma krijgt hulp van shorttrackcoach Dave Versteeg

KNSB start nieuwe opleiding TC3 kunstrijden samen met turnbond

Sake Santema (94) overleden, Lid van Verdienste van de KNSB

Schaatstassen, trainersopleidingen en schoonrijclinics dankzij het Sportakkoord

TeamNL langebaanschaatsen voor WK Afstanden

Aanpassingen in selectie ISU Cup Finale Junioren shorttrack

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?