Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Aankondiging cursus Natuurijsmeester

Gepubliceerd: vrijdag 10 november 2017
Altijd al de beroemde woorden ‘It giet oan’ willen of horen zeggen voor jullie toertocht op natuurijs? Laat leden van jouw vereniging dan opleiden tot natuurijsmeester!

De opleiding is bedoeld voor belangstellenden die tijdens de winterperiode op de natuurijsbaan van de vereniging het ijs onderhouden, checken en een GO geven voor iedereen die wil komen schaatsen. Maar ook voor iedereen die actief zijn bij de organisatie van toertochten.

Gedurende één avond worden alle ins & outs verteld door een ervaren docent over:

Kortom een gezellige nostalgische avond waar iedereen die interesse heeft in natuurijs op een enthousiaste manier op de hoogte gebracht wordt.

Als vereniging kun je de cursus Natuurijsmeester op locatie aanvragen. De docent komt dan bij jullie vereniging langs! Hebben jullie minimaal 15 deelnemers, een geschikte locatie en koffie / thee klaar staan? Dan kan de aanvraag voor een incompany cursus ingediend worden via opleidingen@knsb.nl. De algemene voorwaarden voor een incompany cursus kun je teruglezen op KNSB.nl. Kosten voor deelname zijn afhankelijk van het lidmaatschapspakket dat je vereniging heeft afgenomen bij de KNSB en beginnen op € 30,00 per persoon.

Binnenkort verschijnt op KNSB.nl ook de algemene kalender wanneer de cursus Natuurijsmeester wordt aangeboden.

Contact

Voor vragen of overige informatie kun je contact opnemen met Marieke Jonker via opleidingen@knsb.nl.

Heb je gevonden wat je zocht?