Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Mascha van Werven vertrekt bij de KNSB en start bij Vitesse

Gepubliceerd donderdag 17 augustus 2017

Per 1 september neemt Mascha van Werven, Manager Marketing, Communicatie en Media, afscheid van de KNSB. Mascha blijft actief in de sport en maakt de overstap naar Vitesse in Arnhem als Head of Marketing.

De KNSB is Mascha dankbaar voor haar inzet de afgelopen zeven jaar voor het schaatsen in Nederland. Onder leiding van Mascha zijn belangrijke resultaten bereikt: de ontwikkeling samen met KPN van het digitale platform schaatsen.nl (met inmiddels 2 miljoen unieke bezoekers per jaar), mediacontracten zoals met NOS, een uitgebreid scala promotionele en pers activiteiten rond de schaatstoernooien in Nederland en het buitenland, het partnership met TeamNL en de ontwikkeling van een community van actieve en betrokken schaatsliefhebbers. Hiermee is een belangrijke bijdrage geleverd aan een sterkere binding met de schaatsfans en het verder ontwikkelen van de commerciële waarde van de schaatssport in Nederland (ten dienste van alle geledingen binnen het schaatsen).

Na het vertrek van Mascha van Werven en commercieel directeur Olivier Smit neemt Jeroen Kraaij als Manager Commerciële Zaken per 1 september de verantwoordelijkheden op het terrein van commercie, marketing en communicatie op zich. Een aantal directietaken neemt Directeur-Bestuurder Piet Geurts over. Indien er vragen zijn naar aanleiding van deze wijzigingen of over de nieuwe taakverdeling neem dan contact op met Jeroen Kraaij of met Piet Geurts.

 

Meer nieuws

Lara van Ruijven krijgt postuum gouden speld KNSB

Daikin NK Inlineskaten 2023 komen er aan!

Campagne KNSB en VeiligheidNL: Lekker inlineskaten, ga goed voorbereid op pad!

Daikin NK G-Inlineskaten van start

Suzanne Schulting kiest voor aangepaste voorbereiding op nieuwe seizoen

Tilburg vanaf 2024 gaststad voor internationale shorttrackwedstrijden

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?