Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Uitbreiding verenigingsondersteuning KNSB

De KNSB heeft een samenwerking met het Sport Professionals Netwerk (SPN) als uitbreiding en versterking van de verenigingsondersteuning. Met het SPN kunnen verenigingen gebruik maken van professionals op tal van verenigingsonderwerpen.

Het Sport Professionals Netwerk wordt ingezet om vereniging te ondersteunen bij verschillende trajecten. Een traject dat kan voortkomen uit vraagstukken of problemen die binnen de vereniging spelen. Je kan hierbij denken aan het werven van vrijwilligers, professionalisering, multidisciplinair trainen, ledenwerving, sponsorplan etc. Tijdens zo traject wordt de vereniging over een langere periode ondersteund door een professional op dat gebied. Hebben jullie een dergelijk vraagstuk binnen de vereniging en heb je hier extra hulp bij nodig?
Laat het ons weten via Martijn Hagens [email protected], zodat wij een inventarisatie kunnen maken. Uit deze inventarisatie worden twee verenigingen geselecteerd om komende maanden aan de slag te gaan met één van de professionals uit dit netwerk. Dit betekent een verenigingstraject waarmee jullie als vereniging de volgende stap kunnen maken.

Wij dagen jullie dan ook uit om jullie vraagstuk bij ons aan te leveren.

Aanmelden en meer informatie over dit traject is verkrijgbaar bij Martijn Hagens – [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?