Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Marathonlicentie individueel / teams

Licenties kunnen als ploeg of individueel (enkel beloftendivisie) jaarlijks worden afgenomen door middel van de Collectieve Samenwerking Overeenkomst Marathon (CSOM). Dit document regelt de verhouding tussen de KNSB en de marathontopteams -topdivisie- & marathontalententeams -beloftendivisie- (MTT), met het doel tot een vorm van samenwerking te komen ter verbetering en stimulering van de prestaties van de KNSB-marathonrijders met een wedstrijdlicentie, zowel individueel als gezamenlijk, ter bewaking van de rechtspositie van de licentiehouders en ter bevordering van de continuïteit van het marathonschaatsen in de topdivisie en beloftendivisie.

Het CSOM kan in seizoen 2021-2022 digitaal ingevuld worden via het programma DocuSign. Het ondertekenen van het document gebeurt eveneens digitaal. Deze manier van ondertekenen is volledig rechtsgeldig. Mochten hier vragen of opmerkingen over zijn dan horen we deze graag.

Een verandering dit jaar is dat elke divisie en ook individuele inschrijvingen een eigen CSOM heeft. Deze zijn terug te vinden in de onderstaande links.

Klik hier voor de inschrijving voor Topdivisie heren

Klik hier voor de inschrijving voor Topdivisie dames

Klik hier voor de inschrijving voor Beloftendivisie heren

Klik hier voor de inschrijving voor Beloftendivisie dames

Klik hier voor de inschrijving voor Individuele inschrijving

Het proces van inschrijving gaat als volgt:

Stap 1: Klik de link aan voor de divisie waar je in wilt schrijven.
Stap 2: Vul de ondertekenaars van het document in per rol, zoals aangegeven na het aanklikken van de link.
Stap 3: Vul alle gegevens in die vereist worden en van toepassing zijn voor het team. Controleer deze goed! Pas wanneer alles compleet is kan de inschrijving voltooid worden.
Stap 4: Binnen 3 dagen na het invullen van de algemene gegevens zal door de KNSB goedkeuring plaatsvinden, of eventuele vragen worden gesteld over de inschrijving. Hierna volgt een bevestiging vanuit de KNSB door ondertekening van het document.
Stap 5: Na goedkeuring en ondertekening van de KNSB krijgen alle sporters een uitnodiging om de bijlagen te ondertekenen die voor hen van toepassing zijn.
Stap 6: Na het ondertekenen door de sporters is de inschrijving compleet. 

Let op! Voor goedkeuring van het wedstrijdpak dient er apart een ontwerp te worden gestuurd naar [email protected].

Mochten er technische problemen zijn ten aanzien van de inschrijving verzoeken we om contact op te nemen met Nick Roetman via [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?