Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Maatschappelijke carrière

Wil je na(ast) je carrière als topschaatser aan de slag met je maatschappelijke loopbaan? En kun je daarbij een sparringpartner gebruiken? Dan begeleiden wij, Annette Gerritsen en Annette Smit je graag.

Transitiecoaching

Vanuit de KNSB begeleiden wij schaatsers bij de overstap van topsport naar een maatschappelijke carrière. Na een intake/kennismakings-gesprek bepalen we samen waar jij precies behoefte aan hebt. Dat kan zijn: 1 op 1 loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktoriëntatie of groepscoaching samen met andere (ex)topsporters.

Duale carrièrecoaching

Schaatsen combineren met een studie of werk is een serieuze uitdaging. Wij begeleiden schaatsers bij onder andere het maken van planningen, afspraken met je opleidingsinstituut en de keuze van een studie of baan.

Over Annette Gerritsen
Annette heeft zelf 13 jaar geschaatst op het hoogste niveau met als hoogtepunt Olympisch zilver tijdens de OS in Vancouver. Sinds een aantal jaar coacht zij topsporters op mentaal gebied. Ook doet zij al jaren de analyses tijdens(inter)nationale schaatswedstrijden voor de NOS. Annette is in opleiding tot pedagoog.

Over Annette Smit
In haar jeugd schaatste Annette in de Zuidhollandse selectie langebaan en in de kernploeg shorttrack. Na haar HEAO opleiding heeft ze 25 jaar bij Randstad gewerkt in voornamelijk commercieel leidinggevende rollen. Sinds 2013 begeleidt ze topsporters bij de combinatie topsport en onderwijs en bij een maatschappelijke carrière. In 2020 start ze deze dienstverlening voor de KNSB en sinds 2022 werkt ze als projectleider [email protected] bij NOC*NSF.

Ben je geïnteresseerd in wat Annette Gerritsen en Annette Smit voor jou als schaatser kunnen betekenen? Neem dan contact op met:

Annette Gerritsen
Annette Smit

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?