Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Maatschappelijke carrière

Wil je na(ast) je carrière als topschaatser aan de slag met je maatschappelijke loopbaan? En kun je daarbij een sparringpartner gebruiken? Dan begeleidt Annette Smit je graag.

Transitiecoaching

Vanuit de KNSB begeleidt Annette schaatsers bij de overstap van topsport naar een maatschappelijke carrière. Na een intake/kennismakingsgesprek bepalen jullie samen waar je precies behoefte aan hebt. Dat kan zijn: een-op-een loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktoriëntatie of groepscoaching samen met andere (ex)topsporters.

Duale carrièrecoaching

Schaatsen combineren met een studie of werk is een serieuze uitdaging. Annette begeleidt schaatsers bij onder andere het maken van planningen, afspraken maken met je opleidingsinstituut en de keuze van een studie of baan.

Over Annette Smit
In haar jeugd schaatste Annette in de Zuid-Hollandse selectie langebaan en in de shorttrack-kernploeg. Na haar heao-opleiding heeft ze 25 jaar bij Randstad gewerkt in voornamelijk commercieel leidinggevende rollen. Sinds 2013 begeleidt ze topsporters bij de combinatie topsport en onderwijs en bij een maatschappelijke carrière. In 2020 begon ze deze dienstverlening voor de KNSB en sinds 2022 werkt ze als projectleider TeamNL Experts bij NOC*NSF.

Ben je geïnteresseerd in wat Annette Smit voor jou als schaatser kan betekenen? Neem dan contact op met Annette Smit | +31 6 22214317 | [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?