Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Kenniscentrum » Vrijwilligers » Belonen

Manieren van waarderen

Er zijn een aantal zaken waar verenigingen aan kunnen denken om een vrijwilliger te waarderen:

Bij voorzieningen kunnen verenigingen denken aan het aanbieden van een opleiding (meer informatie over schaats specifieke opleidingen via knsb.nl/opleidingen) , werkbegeleiding, parkeermogelijkheden, plek om persoonlijke spullen op te bergen, reiskostenvergoeding, verzekering en verenigingskleding.

Bij (kleine en grote) attenties kunnen verenigingen denken aan een jaarlijks uitstapje, feestje en/of etentje. Denk ook eens aan een kerstpakket met de feestdagen, een attentie bij een verjaardag of bij ziekte, een bedank cadeautje bij het afscheid of voordracht voor een vrijwilligersprijs (regionaal of nationaal).

De cadeautjes of attenties hoeven niet groot te zijn: bloemetje, fles wijn, waardebonnen, consumptiebonnen, verjaardagskaarten, verjaardagscadeau, toegangskaartjes voor wedstrijden, etc.

Zijn er financieel weinig mogelijkheden, maar willen jullie de vrijwilligers toch belonen dan zijn er ook kosteloze waarderingsmogelijkheden: (persoonlijk) bedankje, vermelding medewerkers in clubblad, complimentjes geven, belangstelling en interesse tonen, waardering van een mening, bedankbriefje, aanstellen van een vrijwilliger van de maand, erelidmaatschap, lid van Verdienste, etc.

Ook de volgende acties zorgen ervoor dat de vrijwilligers zich betrokken voelen bij de club:

Deel deze pagina:

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?