Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Besturen

Welke bijeenkomsten vinden er plaats in week 3 van de KNSB Inspiratiesessies?

De KNSB organiseert van 13 t/m 30 september drie weken lang de KNSB Inspiratiesessies voor verenigingen. In online bijeenkomsten worden in maximaal anderhalf uur allerlei verschillende onderwerpen toegelicht, met de laatste informatie en ontwikkelingen. Je kunt ervoor kiezen om bij één bijeenkomst aan te sluiten, maar het is ook mogelijk om meerdere sessies te volgen. Hieronder lichten we de sessies uit de derde week (27-30 september) uit.

Voor het eerst sinds 1976 doet Nederland volgend jaar in China weer mee aan kunstrijden op de Olympische Winterspelen. In deze sessie kijken we hoe we samen kunnen profiteren van de mooie kansen voor het kunstrijden die zich dit seizoen gaan voordoen.

Een introductie van de nieuwe Code Goed Sportbestuur, ontwikkeld door NOC*NSF. De nieuwe code goed sportbestuur borgt dat bestuurders blijven streven naar een eerlijke, schone en veilige sportomgeving waarin iedereen zich thuis voelt. De nieuwe code maakt het mogelijk dat verenigingen blijven nadenken over hoe het beter kan.

De Basis jury opleiding is in een nieuw jasje gestoken. Een nieuwe opzet waarin het voor belangstellenden laagdrempeliger is geworden om de opleiding te volgen. Op elk moment kan deze opleiding gestart worden. Wil je weten hoe we deze opleiding vorm hebben gegeven? Volg deze informatiebijeenkomst!

Afgelopen winter was een lange periode van vorst, waardoor natuurijsclubs massaal de deuren konden openen. Maar vanwege het coronavirus konden de verenigingen niet optimaal profiteren van de vele bezoekers en nieuwe leden. Aan de hand van kansen die zich komende winter gaan voordoen willen in deze sessie wij de behoefte van de juiste ondersteuning bij natuurijsclubs ophalen. Zodat iedereen op tijd klaar is voor een nieuwe natuurijsperiode.

Bekijk het volledige programma en meld je aan voor een of meerdere online sessies!

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?