Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Besturen

Week van Goed Sportbestuur: hoe maak je besturen nog leuker?

Om bestuurders van sportvereniging extra aandacht te geven, organiseert NOC*NSF ‘de Week van Goed Sportbestuur’. In deze week wordt tevens de Code Goed Sportbestuur geïntroduceerd bij sportbestuurders. Er staan verschillende activiteiten gepland die inzicht geven in hoe besturen in de sport leuker en gemakkelijker wordt.

Tijdens de Week van Goed Sportbestuur kunnen bestuurders kennis maken met de inhoud van de code en met de bijbehorende tools en mogelijkheden. Er komt bijvoorbeeld aan bod hoe je als club inkomsten kunt genereren en hoe je nieuwe bestuurders werft. Ook is er aandacht voor hoe je moet handelen als er een incident plaatsvindt op je club. Je doet nieuwe kennis op door met elkaar in gesprek te gaan. Zo kun je het besturen in de sport nóg leuker en gemakkelijker maken.

Activiteiten in Apeldoorn en Rotterdam

De Week van Goed Sportbestuur duurt van zaterdag 21 maart tot en met vrijdag 27 maart. Op alle dagen, behalve zondag 22 maart, zijn verschillende activiteiten gepland. De locaties voor de Week van Goed Sportbestuur zijn Omnisport Apeldoorn en LantarenVenster Rotterdam. Bekijk een overzicht van het programma.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected] of met [email protected]. Schrijf je hier in voor een sessie.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?