Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Administratief & Juridisch

Subsidie? Gebruik de Sportsubsidiewijzer!

Subsidies zijn er in veel vormen. Het is lang niet altijd makkelijk te weten waarvoor jouw club in aanmerking kan komen. De Sportsubsidiewijzer biedt dan uitkomst. Wil je weten of jouw schaatsvereniging misschien subsidie kan krijgen? Check dan de geactualiseerde Sportsubsidiewijzer.

De meeste lokale en regionale mogelijkheden hebben jullie waarschijnlijk zelf wel in zicht. Wil je kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn? De Sportsubsidiewijzer biedt sportclubs en andere organisaties in de sport de mogelijkheid eenvoudig te achterhalen of er interessante subsidieprogramma’s zijn in Nederland of Europa. Daarnaast worden er 15 tips gegeven hoe subsidies aan te vragen.

Met behulp van de Sportsubsidiewijzer kun je achterhalen voor welke subsidies jouw club mogelijk in aanmerking komt. Gebruik de Sportsubsidiewijzer dus en zorg dat je niks misloopt.

In de digitale versie van de Sportsubsidiewijzer word je op een overzichtelijke en snelle manier naar relevante informatie verwezen. Beantwoord de vragen in de digitale versie, dan selecteert de Sportsubsidiewijzer automatisch de mogelijkheden die voor jouw organisatie bruikbaar kunnen zijn.

Ook voor een totaaloverzicht van de subsidies kun je op deze website terecht.

Wil je meer weten over financiële mogelijkheden? Kijk dan in het Kenniscentrum bij de thema administratief & financieel.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?