Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Besturen

Hoe staat jullie vereniging ervoor?

Hoe staat jullie vereniging ervoor? Krijg inzicht en doe mee met de Sportaanbiedersmonitor op clubmetingen.nl van NOC*NSF. Op basis van een quick scan krijg je inzicht in hoe jullie vereniging ervoor staat.

NOC*NSF organiseert jaarlijks in samenwerking met diverse sportbonden de sportaanbiedersmonitor. Dit is een sportbreed onderzoek, waarbij het doel is om sportverenigingen meer inzicht te geven in hun club. Als sportvereniging vul je de quick scans in en daarna word je één keer per kwartaal beanderd om de meting in te vullen. Zo kun je zien wat de veranderingen zijn die jouw sportvereniging doormaakt op het gebied van onder andere beleid en cultuur of op mate van openheid.

Aanvulling op het tevredenheidsonderzoek
De informatie over jouw vereniging kan, na toestemming, worden ingezien door de sportbond. Het gaat hierbij uitsluitend om informatie over de sportclub en niet over persoonsgegevens. Voor de KNSB waardevolle informatie om schaats- en inline skate verenigingen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Waar de KNSB jaarlijks een tevredenheidsonderzoek organiseert onder alle verenigingen, waarbij er met name gekeken wordt naar de huidige producten en diensten. Wordt vanuit het sportaanbiedersmonitor informatie verkregen over specifieke verenigingsonderwerpen. Deze informatie samen levert een compleet onderzoeksresultaat op waarmee KNSB gericht verbeteringen en wensen kan doorvoeren op verenigingsondersteuning.

Aan alle clubbestuurders van schaats- en inline-skate verenigingen dan ook de vraag om deel te nemen aan de sportaanbiedersmonitor van NOC*NSF. Klik hier om naar www.clubmetingen.nl te gaan voor de sportaanbiedersmonitor.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?