Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Accommodatie

Schrijf jouw vereniging in voor de Innovatieprijs Sportaccommodaties

Heeft jouw vereniging een nieuwe, hoogstaande inline-skatebaan aangelegd? Heb je een vernieuwende onderhoudsmaatregel genomen? Of heeft de vereniging een uniek exploitatiemodel? Schrijf dan nu jouw project in voor de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019!

Intensief gebruik van velden en banen en het feit dat beheer en onderhoud steeds meer een taak van vereniging wordt in plaats van gemeenten, maken goede kennis en innovatie op dit gebied van cruciaal belang. De prijs – een initiatief van BSNC, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en NOC*NSF – is bedoeld als een extra uitdaging voor clubs, maar ook voor andere organisaties en personen om zelf het heft in handen te nemen en te blijven vernieuwen. Met de prijs maken de initiatiefnemers zichtbaar welke innovaties in de praktijk plaatsvinden en delen zij deze via haar netwerken, bijeenkomsten en publicaties.

De innovatie kan dus betrekking hebben op een sportpark én op specifieke onderdelen of specifieke producten of diensten. Denk dus ook aan een vernieuwende sportvloer, materiaal of een vernieuwende onderhoudsmaatregel of exploitatiemodel.

Aanmelden

Tot 30 november kun je hier een innovatie aanmelden om mee te dingen naar de Innovatieprijs.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?