Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Communicatie

Jeugdtrainingen van start bij schaats- en inlineskateverenigingen

Sinds 29 april mag de Nederlandse jeugd weer naar de sportclub. Veel inlineskateverenigingen openden afgelopen week dan ook hun deuren. We maakten een overzicht van clubs waar de jeugd weer kan inlineskaten.

IJsclub Otweg

In Boskoop werd op 4 mei voor het eerst weer geskeelerd. Onder begeleiding van trainers konden de jongeren hun eerste rondjes van het seizoen rijden.

Warmondse IJs- en Skeelerclub

Bij WIJC was het meteen lekker druk op de nieuwe skeelerbaan, waar uiteraard de richtlijnen strikt werden gevolgd. De club maakte een mooie compilatie van de eerste training.

Hou Streek Hardenberg

Hou Streek Hardenberg was tot in de puntjes voorbereid op de jeugdtrainingen. Van rijroutes tot twee verschillende rijstroken op de baan, aan alles was gedacht.

De eerste skeelertraining voor de jeugd is gestart. Er is heel wat werk verzet, voor alles aan de richtlijnen voldeed,…

Posted by Hou Streek Hardenberg on Monday, May 4, 2020

SVO Oudewater

Blije gezichten en juichende kinderen bij SVO Oudewater, waar op Bevrijdingsdag de jeugd voor het eerst weer de inlineskates onderbond.

Vanavond mocht ein-de-lijk de jeugd voor het eerst weer skaten. Zowel de kinderen als de trainers hebben er van genoten! ๐ŸŒž

Posted by SVO Oudewater on Tuesday, May 5, 2020

SIV Zeist

Op 1 mei ging bij SIV Zeist de eerste jeugdwedstrijdgroep van start. Deze week volgde ook de eerste droogtraining van 2020 voor de jeugd.

Skeelervereniging Staphorst

Bij skeelervereniging Staphorst heeft de jeugd al twee trainingen achter de rug. De vereniging nodigt alle kinderen uit om mee te doen.

Trainingsgroep tot 12 jaar

Zien we jou volgende week ook?De tweede training voor kinderen tot 12 jaar is alweer achter de rug. Als skeelervereniging zijn wij blij dat veel nieuwe kinderen kennis willen maken met deze sport! ๐Ÿ˜„Twijfel je nog of skeeleren wat voor jou is? Kom gerust langs op maandag- of woensdagavond vanaf 18:15 tot 19:15 uur! De kinderen zijn onderverdeeld in 3 niveaus/groepen, zo heb je altijd andere kinderen om je heen skeeleren.๐Ÿ˜ƒ

Posted by Skeelervereniging Staphorst on Wednesday, May 6, 2020

DNIJ

Wie elke dinsdag wil lopen, rekken en strekken en snelheid- stabiliteit- en schaatsoefeningen op het droge wil oefenen is bij DNIJ aan het juiste adres. De vereniging is namelijk de bostrainingen weer gestart.

BOSTRAINING DNIJ OOK WEER GESTARTDe bostraining bij DNIJ is ook weer begonnen. Iedere dinsdagavond half 7 in het Orderbos. Lopen, rekken en strekken, snelheid, stabiliteit en schaatsoefeningen op het droge…

Posted by DNIJ schaatsen, skeeleren en kunstrijden on Tuesday, May 5, 2020

Hengelose IJsclub

In het zonnetje ging ook de training bij de Hengelose IJsclub van start. Van de allerjongsten tot de oudste jeugd; iedereen deed de inlineskates weer aan.

Vanavond was het dan zover, de skaters tm 18 jaar mochten de Combibaan Hengelo weer op om te trainen en te genieten van de zon โ˜€๏ธ Wil je ook meedoen. Meld je dan aan https://www.hijc.nl/skeelerlessen

Posted by Hengelose IJsclub on Monday, May 4, 2020

STC De Rijnstreek

STC Rijnstreek had een leuk parcours voor de jeugd uitgezet om te vieren dat er weer getraind kan worden.

Vandaag weer lekker kunnen trainen met jeugd! #skaten #knsb #covid19 #alphenaandenrijn Dank aan alle trainers!

Posted by STC De Rijnstreek on Saturday, May 2, 2020

Annamarie Thomas

Annamarie Thomas, trainster van de baanselectie Breda, is ook dolblij dat er weer getraind kan worden. De talentvolle sporters konden onder haar leiding meteen vol aan de bak.

HC IJsleeuwen

De inlineskates en hardloopschoenen kunnen uit de kast! HC IJsleeuwen begint eveneens weer met training geven en vraagt daarbij extra aandacht voor de voorschriften en protocollen.

We kunnen los met de zomertraining voor jeugd tot en met 18 jaar! De hardloopschoenen en de skeelers kunnen uit de kast…

Posted by HC IJsleeuwen on Tuesday, May 5, 2020

 

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?