Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Ledenwerving en -behoud

Doe mee met de Alternatieve Elfstedentocht Kids!

Succes verdient navolging. Daarom organiseren de KNSB, KPN en Flevonice in 2017 voor de tweede keer de Alternatieve Elfstedentocht Kids. Doe op zondag 15 januari 2017 op de 3-kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen samen met de jeugdleden en hun ouder(s) van jouw schaatsvereniging mee met de stempeltocht. Klûnen, schaatsen en zoveel mogelijk stempels verzamelen. Dit mag je niet missen!

Tijdens de Alternatieve Elfstedentocht Kids gaan de deelnemers rondjes schaatsen en verzamelen ze binnen anderhalf uur zoveel mogelijk stempels op hun stempelkaart. Na de finish ontvangen de deelnemers een certificaat met daarop hun prestatie.

Je kunt als vereniging samen met je jeugdleden naar dit evenement komen. Goed voor de ledenbinding, leuk voor de sfeer en je kunt de ouders van de leden nog meer bij de club betrekken.

Maak deelname aan de Elfstedentocht4Kids nog leuker door als schaatsvereniging hetzelfde lesprogramma te volgen als het ‘Zappsport Schaatsteam’! Net als afgelopen jaar zal het televisieprogramma Zappsport deze winter aandacht besteden aan de schaatssport. Zappsport volgt vijf kinderen die onder leiding van oud-topschaatser Jochem Uytdehaage de basis leren van het schaatsen. Het lesprogramma is ook dit jaar weer gratis beschikbaar voor schaatsverenigingen. Het lesprogramma wordt afgesloten met deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht Kids op Flevonice op 15 januari 2017.

Meedoen aan de Elfstedentocht4Kids is ​gratis​! Klik hier om je aan te melden voor de Alternatieve Elfstedentocht Kids.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?