Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Inschrijven inlineskate wedstrijden

Om je online in te schrijven voor wedstrijden heb je je wedstrijdlicentie met unieke relatienummer en je e-mailadres zoals dat in ‘Mijn KNSB‘ staat nodig. Wil je slechts incidenteel deelnemen aan een wedstrijd, dan is de wedstrijddaglicentie misschien iets voor je.

Online inschrijfmodule

Via Schaatsen.nl/inschrijven kun je je inschrijven voor landelijke en regionale wedstrijden.

Om je in te schrijven voor een inlineskatewedstrijd dienen er een aantal zaken op orde te zijn, onderstaand een opsomming van deze zaken.

Geldigheid wedstrijdlicentie
Is je wedstrijdlicentie niet meer geldig op de wedstrijddag waarvoor je je wilt inschrijven of staat inlineskaten niet tussen je disciplines, dan geeft het systeem dit aan bij de inschrijving en verwijst je naar ‘Mijn KNSB‘, hier kun je jouw wedstrijdlicentie verlengen of de juiste discipline toevoegen.

Startnummer
Je hebt een startnummer (rug-/beennummer) nodig om deel te kunnen nemen aan wedstrijden. Heb je nog geen nummer? Hier vind je meer informatie over startnummer (rug-/beennummer).

Transponder
Je hebt een werkbare transponder nodig waarvan je het transpondernummer registreert (dit geldt voor Pupillen 1 en ouder) in ‘Mijn KNSB‘. Zonder geregistreerd transpondernummer kan niet worden deelgenomen. Een transponder schaf je aan via de webshop van Mylaps: speedhiveshop.mylaps.com/active-sports.html. Vergeet niet om je nieuwe transponder te registreren in Mijn KNSB‘.

Jouw inlineskatevereniging
Je dient lid te zijn van een inlineskatevereniging, zonder vereniging worden je gegevens niet opgenomen in het inschrijfsysteem.

Inschrijfgeld

Als er voor een competitie of wedstrijd inschrijfgeld wordt gevraagd, dan vindt afrekening plaats via een iDeal-betaling. Na de betaling van het inschrijfgeld kom je terug op de aanmeldpagina en wordt je aanmelding afgerond in de inschrijfmodule.

Inschrijfbevestiging

Nadat je je hebt aangemeld voor een wedstrijd dan ontvang je via e-mail een inschrijfbevestiging.

Heb je nog geen wedstrijdlicentie?
Vraag deze dan eerst zelf hier aan. Je kunt kennis maken met een inlineskatewedstrijd door gebruik te maken van een wedstrijddaglicentie.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?