Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Inschrijven wedstrijden

Jaarlijks vinden er, verspreid over alle inlineskate- en kunstijsbanen, honderden wedstrijden plaats onder de vlag van de KNSB. Dit zijn wedstrijden in verschillende wedstrijdsporten: Inlineskaten, Kunstrijden, Langebaan, Marathon, Shorttrack en Schoonrijden. In een natuurijsperiode worden er in alle sporten ook wedstrijden op natuurijs georganiseerd.

Van wedstrijden op internationaal niveau waarvoor sporters worden geselecteerd en live uitgezonden op televisie, tot open wedstrijden waar iedereen met een wedstrijd(dag)licentie aan deel kan nemen. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderder, van recreant tot topsporter, voor een ieder worden er wedstrijden aangeboden.

Voor de sporten Inlineskaten, Langebaan, Marathon en Schoonrijden kun je individueel inschrijven. Voor het Kunstrijden wordt er altijd via de vereniging ingeschreven. Bij het Shorttrack verschilt het per wedstrijd of je individueel of via de vereniging inschrijft.

De KNSB bouwt aan een wedstrijdkalender waar je voor alle disciplines in kunt schrijven. Kijk hieronder per discipline naar de aangeboden wedstrijden.

Ondervind je problemen met jouw wedstrijdinschrijving kijk dan eens bij Veelgestelde vragen op de wedstrijdlicentiepagina.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?