Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Verzekeringen

De KNSB heeft in september 2023 de samenwerking met Aon beëindigd. Met de nieuwe samenwerkingspartner EverionSport hopen we onze verenigingen in de toekomst nog beter te ontzorgen. De KNSB heeft voor alle aangesloten verenigingen en haar leden collectieve verzekeringen afgesloten. Deze verzekeringen maken deel uit van het basislidmaatschap en hoef je dus niet meer zelf te regelen. Daar verandert niets aan. De lopende verzekeringen blijven gewoon van kracht.

De drie collectieve verzekeringen zijn:

·         Collectieve Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
·         Collectieve Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
·         Collectieve Ongevallenverzekering

Meer informatie over deze verzekeringen vind je op everionsport.nl/knsb.

Via EverionSport wordt het ook mogelijk om andere verzekeringen af te sluiten die specifiek de risico’s dekken voor schaats- of inlineskate verenigingen, sporters en/of trainers. Denk bijvoorbeeld aan een gebouw-, materieel-, event- of reisverzekering. Informatie hierover zal op korte termijn ook op everionsport.nl/knsb te vinden zijn.

Voor nadere vragen of advies kun je altijd ook terecht bij Marcel van Rooijen, EverionSport, [email protected] of zie de contactgegevens op de website.

Veranderingen werkmaterieelverzekering
Verenigingen die een werkmaterieelverzekering hebben lopen via Aon, hebben recent een brief ontvangen waarin deze verzekering per 1 januari wordt opgezegd. Deze opzegging kwam ook voor de KNSB onverwacht. Onze nieuwe intermediair voor verzekeringen, dat is EverionSport, is nu hard bezig om een alternatief te vinden, zodat alle verenigingen die dat willen, ook na 1 januari nog steeds verzekerd zijn. Wij adviseren jullie dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met EverionSport, Marcel van Rooijen, [email protected]. Stuur daarbij de volgende gegevens mee: jullie KvK-nummer, een kopie van de huidige polis en foto’s van het werkmaterieel dat je verzekerd wilt hebben. Everion neemt daarna snel contact met je op over het vervolg.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?