Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Verenigingsadvies

Verenigingen die (specifieke) informatie missen, het antwoord op vraagstukken niet kunnen vinden of (maatwerk) ondersteuning nodig hebben bij verenigingsvraagstuk, kunnen hun vraag altijd bij de KNSB stellen.

De KNSB adviseert en ondersteunt verenigingen over de meest voorkomende onderwerpen in het schaatsen en inlineskaten. Daarnaast heeft de KNSB veel informatie beschikbaar over onder andere accommodaties, vrijwilligersbeleid, communicatie en juridische vraagstukken. In veel gevallen kan de KNSB ook doorverwijzen naar de goede voorbeelden in de praktijk. Mocht het antwoord niet direct voor handen zijn dan kan de KNSB meestal wel doorverwijzen naar andere organisaties die wel kunnen voorzien.

Verenigingsondersteuning op maat

Staat jullie vereniging op het punt een meerjarenvisie op te stellen? Of hebben jullie als vereniging een complexe hulpvraag? Maar weten jullie niet precies waar te beginnen en hoe je de verenigingsleden hier bij kunt betrekken? Dan kan de KNSB jullie ondersteunen. Door de samenwerking met verenigingsexperts kunnen wij jullie verder helpen op diverse verenigingsthema’s!

Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn:

Interesse of wil je meer informatie? Neem vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?