Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Week van de official

Het schaatsseizoen staat weer voor de deur! De corona-periode ligt helaas nog steeds niet geheel achter ons, maar gelukkig mogen we weer samen sporten en kunnen straks ook weer wedstrijden verreden worden. Daarbij zijn scheidsrechters, starters, juryleden en andere officials onmisbaar.

Van 25 september t/m 3 oktober vindt de Week van de official plaats. Een nationale campagne geïnitieerd vanuit NOC*NSF waaraan de KNSB dit jaar weer aan meedoet. Tijdens deze week zetten we alle officials extra in het zonnetje en bedanken wij hen voor hun inzet.

Officials bedankt!
De KNSB is trots op alle officials die bij de schaats- en inlineskatesport betrokken zijn. Want zonder jullie kunnen wij geen wedstrijden organiseren. De disciplinemanagers van de KNSB hebben daarom een bedankbericht voor alle officials.

Doet jouw vereniging ook mee in het bedanken van jullie officials? Er zijn tal van mogelijkheden om jullie scheidsrechters, starters en juryleden in het zonnetje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het inspreken van een filmpje door leden van de vereniging of organiseer een (online) bedank-borrel. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar gewaardeerd wordt het zeker!

Alle initiatieven proberen wij te verzamelen en te delen op social media voor een zo groot mogelijk bereik.

Leuke quizzen over regels in elke discipline
In de Week van de official worden voor elke discipline leuke quizzen over regels opengesteld. Hoe zit dat nu precies met die blokjes bij een langebaanwedstrijd? Of welke skate moet over de lijn zijn als je finisht?

Doe mee en leer meer over de reglementen van langebaan, inlineskaten, shorttrack en kunstrijden. Gebruik de onderstaande link om in de online omgeving te komen en voer de code reglementen in om toegang te krijgen tot de 4 leukste quizzen.

Klik hier om de quizzen te maken.

Heel veel plezier!

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?