Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Oproep Zapp Sport

Is dit iets leuks voor jeugdleden van jouw vereniging? De redactie van Recordbrekers zoekt jonge talenten die in hun sport een bijzonder record kunnen breken. Denk aan: skatend 20 keer jongleren met een voetbal op je hoofd. De leukste inzenders komen in aanmerking voor het programma Recordbrekers.

De redactie van dit NPO-programma heeft de KNSB gevraagd om hun oproepje hiervoor te verspreiden onder onze jeugdleden tussen de 10 en 16 jaar. Omdat wij denken dat dit een bijzondere activiteit is, die het enthousiasme onder jonge skaters/schaatsers extra kan aanwakkeren, sturen we die oproep bij wijze van uitzondering aan jullie door. Met daarbij het verzoek dit weer onder je jeugdleden te verspreiden. Let op: de deadline voor aanmelden is al 1 augustus.

De oproep

‘Recordbrekers’ is een nieuwe show met Ron Boszhard en Britt Dekker als presentatoren. Zij gaan op zoek naar kinderen die sportief, iets bijzonders kunnen en daarmee een record willen neerzetten. Dit kan ook zijn: je nagels lakken terwijl je paardrijdt of alle olympische medailles opnoemen die Nederland heeft gewonnen opnoemen. Alles kan, als het maar iets sportiefs is.

De opnames vinden in september of oktober plaats in Amersfoort en nemen een dagdeel in beslag (ochtend/middag).  Voor vragen, meer informatie of aanmelden voor deelname kun je mailen naar: [email protected] of meld je aan via dit aanmeldformulier.

Aanmelden kan tot 1 augustus 2023. Zet in de mail: je naam, leeftijd en contactgegevens van de ouders/verzorgers en de sport die je beoefent. En stuur een video(link) waarin jij jezelf voorstelt en waarin jij je sporttalent laat zien waarmee jij een record wil neerzetten.

Meer informatie is te vinden in deze flyer.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?