Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Boek de Natuurijsmeester

De Natuurijsmeester is hét boek voor iedereen die van natuurijs houdt en onmisbaar voor de ijsvloer van morgen. Het boek is geschreven voor de natuurijsmeester, om hem op weg te helpen en kennis te delen over het maken van Natuurijs. Op diverse plekken in boek ‘De Natuurijsmeester’ vind je informatie die je op de website van de KNBS kunt vinden, onderstaand vind je de informatie die je zoekt per paginanummer.

Hoofdstuk 1 – De taken van de natuurijsmeester – Pagina 45

Deze checklist van de KNSB helpt je per seizoen zo goed mogelijk voor te bereiden op natuurijs. Inclusief documenten, met de nodige relevante informatie voor de natuurijsclub. Bezoek de pagina waar je de checklist kunt vinden hier.

Hoofdstuk 3 – De natuurijsmeester en veiligheid – Pagina 105

De KNSB en de sectie Natuurijs in het bijzonder heeft in het licht van alle veranderende overheidseisen en regeldruk, de procedures en verplichtingen voor toertochtorganisaties aangepast. De eisen en procedures zijn met name gebaseerd op de uitgangspunten die je op deze pagina vindt.

Hoofdstuk 3 – De natuurijsmeester en veiligheid – Pagina 105

Deze checklist van de KNSB helpt je op het gebied van veiligheid zo goed mogelijk voor te bereiden op natuurijs. Inclusief documenten, met relevante informatie voor de natuurijsclub.

Hoofdstuk 4 – De combibaan – Pagina 137

De KNSB heeft een uitgebreid document met de richtlijnen voor planvorming, ontwikkeling en aanleg van combinatiebanen – natuurijs- en skatebanen, deze vind je hier.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?