Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Opleiding op locatie aangeboden in nieuwe opleidingskalender

Gepubliceerd maandag 1 oktober 2018

Trainers, begeleiders, starters, scheidsrechters en juryleden zijn onmisbaar voor het beoefenen van de schaatssport. Daarom biedt de KNSB ook dit seizoen zowel trainers- als organisatorische opleidingen aan. Het is wederom mogelijk als vereniging of baancommissie een opleiding op locatie te organiseren. Dit biedt vele voordelen: zo wordt de opleiding in de omgeving aangeboden waardoor je minder ver hoeft te reizen en krijg je een hogere korting op het opleidingsbedrag.

De eerste opleidingen van het nieuwe schaatsseizoen zijn inmiddels alweer gestart. Na een oproep aan verschillende partijen, zoals verenigingen, Gewesten en baancommissies om de wensen en behoeften door te geven is de KNSB Opleidingskalender voor het seizoen 2018-2019 opgesteld. Gedurende het seizoen worden er door het hele land tientallen opleidingen georganiseerd. Wensen en behoeften kunnen nog steeds doorgegeven worden aan de KNSB, waardoor de kalender gedurende het jaar telkens geactualiseerd wordt.

Als vereniging, baancommissie of Gewest kun je bij de KNSB ook een compleet opleidingspakket afnemen. Door zelf een aantal zaken te organiseren en coördineren, zoals het regelen en bekostigen van de accommodatie, toegang tot de ijs- of skeelerbaan te regelen en het verzamelen van de NAW-gegevens, kan de gewenste opleiding voor een gereduceerd tarief afgenomen worden. Heb je hiervoor belangstelling? Kijk dan hier voor de pakketvoorwaarden.

‘Grotere kans op meer deelnemers’

In Amsterdam werd vorig jaar op de Jaap Edenbaan met succes voor de tweede keer de Schaatstrainer-coach niveau 3 georganiseerd. De inschrijving moest zelfs worden stopgezet, omdat de opleiding vol was. Volgens Marieke Jonker, medewerker sportparticipatie, biedt een opleiding op locatie een aantal belangrijke voordelen: “Het is ten eerste goedkoper voor een vereniging of baancommissie, daarnaast kun je de opleiding organiseren op een locatie naar keuze waardoor de kans groter is op meer deelnemers en tot slot biedt het de mogelijkheid de opleiding in bepaalde mate toe te spitsen op de deelnemers.”

Inschrijven

Heb je de opleiding gevonden die je wilt volgen? Dan kun je via de KNSB Webshop jezelf inschrijven. In de KNSB Opleidingskalender staat een link vermeld ‘schrijf je hier in’ waarmee je direct op de juiste pagina in de KNSB Webshop terecht komt.

Staat de opleiding die jij wilt volgen er niet bij? Neem dan gerust contact op met de KNSB afdeling opleidingen via [email protected] voor meer informatie.

Meer nieuws

Vacature: Management Assistent

Koen Hakkenberg nieuwe coach Wadro KNSB Talent Team Noord shorttrack

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?