Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Ad hoc commissie Marathon blikt vooruit

Gepubliceerd vrijdag 20 november 2015

De ad hoc commissie marathon, bestaande uit Geert-Jan Wouters, Nadine Seidenglanz, Willem Hut, Ruud Kappe en Richard van Kempen, wil vaart maken om te komen tot een nieuw sectiebestuur marathon. Daarbij zijn “vooral kijken en werken aan de toekomst van het marathonschaatsen” en “samenwerken” sleutelwoorden.

De komende weken werkt de commissie een procesvoorstel uit om te komen tot een nieuw sectiebestuur Marathon. Hierbij zullen de GTC-voorzitters nauw betrokken worden. De invulling van een nieuw sectiebestuur heeft op dit moment prioriteit. De intentie is daarbij een bestuur te formeren, dat zich vervolgens omringt met subcommissies. Het zal een bestuursmodel worden gebaseerd op kennisgebieden.

Binnen dit nieuwe bestuursmodel wordt gezocht naar mensen die beleidsondersteunend zijn en tevens projecten kunnen managen. Samenwerken wordt daarbij het sleutelwoord. Samenwerking tussen bondsbureau en vrijwilligers moeten de handen ineenslaan en samen deze mooie sport weer naar een hoger niveau brengen.

Uitgangspunt voor het beleid en invulling van projecten is het beleidsplan van de KNSB op weg naar 2020. Daarbij denkt de commissie aan internationalisering, uitwisselbaarheid met andere disciplines en innovatie.

Meer nieuws

Koen Hakkenberg nieuwe coach Wadro KNSB Talent Team Noord shorttrack

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?