Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Verenigingslidmaatschap

De kern van de KNSB wordt al jaar en dag gevormd door de vele schaats- en inline-skate verenigingen die lid zijn van de KNSB. Verenigingen in alle soorten en maten, met verschillende doelstellingen en achtergronden. Van kleine natuurijsclubs die alleen met natuurijs in actie komen tot grote wedstrijdverenigingen die jaarrond trainingen en wedstrijden verzorgen. Alle verenigingen hebben één en hetzelfde doel: het stimuleren van de schaats- en inline-skate sport in Nederland.

Gedifferentieerd verenigingslidmaatschap

Om de vele verschillende type verenigingen zo goed mogelijk in hun kracht te zetten en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen heeft de KNSB een gedifferentieerd lidmaatschap ontwikkeld. De modules zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de verschillende verenigingen en richten zich erop ieder type vereniging op hun eigen manier te ontzorgen, versterken en financieel voordeel te bieden.

Met het verenigingslidmaatschap kan een vereniging afhankelijk van de gekozen module onder andere:

Daarnaast kunnen verenigingen aanvullende producten en diensten op maat afnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitgebreide ondersteuning bij een accommodatie- of subsidietraject.

Meer informatie over de lidmaatschapsmodules vind je op Mijn KNSB.

Heb je gevonden wat je zocht?