Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Registratiemogelijkheden leden

Er zijn verschillende manieren om jullie leden aan te melden als lid van de KNSB. De actie hiervoor ligt bij jullie: secretaris, ledenadministrateur of penningmeester van de vereniging/stichting.

Leden aanmelden

Alle aangesloten verenigingen hebben toegang tot de KNSB Verenigingsmanager. Met dit gratis verenigingspakket van de KNSB kunnen verenigingen en stichtingen hun basis verenigings- en ledenadministratie beheren, waaronder het aanmelden van nieuwe leden bij de KNSB.

Naast de gratis KNSB verenigingsmanager zijn er twee geautomatiseerde mogelijkheden om leden (sporters en kader) te registeren bij de KNSB.

Verenigingsmanager Plus

FOYS biedt een compleet verenigings- en ledenadministratiepakket om jouw vereniging nog efficiënter en gemakkelijker te organiseren en te professionaliseren. Als vereniging beheer je de ledenadministratie op één locatie. Een wijziging in Verenigingsmanager Plus is automatisch een wijziging bij de KNSB wanneer de persoon een bondslidmaatschap heeft. Lees hier meer.

All United software

AllUnited biedt ook een compleet verenigings- en ledenadministratiepakket om jouw vereniging nog efficiënter en gemakkelijker te organiseren en te professionaliseren. Als vereniging beheer je de ledenadministratie op één locatie. Verenigingen die gebruik maken van het softwarepakket van AllUnited wisselen eenvoudig ledengegevens uit naar de KNSB.

Met andere ledenadministratiepakketten is er momenteel geen koppeling.


Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?