Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Hesje voor Natuurijsmeesters

Tijdens de lancering van het Gilde voor Natuurijsmeesters zijn de zogenoemde natuurijsmeesterhesjes gepresenteerd. Inmiddels zijn er meerdere ijsverenigingen die de natuurijsmeesterhesjes ontvangen hebben voor hun ijsmeesters.

De hesjes zorgen dat de ijsmeesters nog beter herkenbaar zijn voor de leden. Het hesje is multifunctioneel en kan over de (club)jas gedragen worden. Alle nieuwe ijsmeesters die lid worden van een natuurijsclub en geregistreerd worden bij de KNSB en alle bestaande ijsmeesters die lid zijn van een natuurijsvereniging en bij de KNSB zijn geregisterd komen in aanmerking voor het hesje.

Hoe kom je aan een natuurijsmeesterhesje?
1. De natuurijsmeester is lid van een ijsvereniging die geregistreerd is bij de KNSB
2. De ijsvereniging heeft de ijsmeester geregistreerd bij de KNSB als ijsmeester, dit kan via ‘MijnKNSB
3. Stuur na de registratie een e-mail naar [email protected] en vermeld welke ijsmeester je geregistreerd hebt voor welke vereniging en het adres waar het hesje naar toe gestuurd mag worden. Wij zorgen dat het hesjes per post geleverd wordt aan de natuurijsvereniging.

Natuurijsmeester aan het werk in Winterswijk

Laat zien dat je ijsmeesters de hesjes dragen
Heeft het gevroren en zijn de ijsmeesters op jouw vereniging aan het werk geweest om ijs te maken? En is er lekker geschaatst op de ijsbaan? Laat het ons weten en stuur (rechtenvrije) foto’s naar [email protected] of post het op de social media kanalen van jouw vereniging met #natuurijsmeester.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?