Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

Starter

Ben je starter bij (nationale) wedstrijden voor langebaanschaatsen, shorttrack, marathon of inlineskaten? Dan kun je bij de KNSB terecht voor diverse bijscholingen.

Wat is het?

Doorgaans organiseren de secties van de KNSB-disciplines de bijscholingen voor (nationale) starters. Je kunt verschillende typen bijscholingen volgen.

 • E-Learning modules
  • In deze online modules doe je in je eigen tempo en tijd kennis en informatie op over een bepaald thema.
 • Webinars
  • In online presentaties delen sprekers live kennis over een bepaald thema. Er is geen ruimte voor interactie, wel voor het stellen van vragen. Webinars worden vaak ook nog achteraf beschikbaar gemaakt, zodat je deze kan terugkijken.
 • Workshops (online en op locatie)
  • Bij deze interactieve bijeenkomsten deelt een docent kennis over een bepaald thema: online of op locatie. Er is altijd ruimte voor het delen van ervaringen en je gaat actief aan de slag.
 • Congressen
  • Bij deze evenementen krijgt een breed publiek één of meerdere dagen een programma aangeboden. Voor nationale juryleden kan dit bijvoorbeeld een juryweekend zijn dat door de sectie georganiseerd wordt.

Hoe werkt het?

Bijscholingen KNSB

Vanuit de KNSB, NSTV en NOC*NSF worden er verschillende bijscholingen georganiseerd. Deze bijscholingen vindt je terug via de KNSB bijscholingskalender. Als de sectie een bijscholing organiseert, kun je jezelf via de sectie aanmelden en eventueel betalen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de aanmelding voor toegang tot de bijscholing.

Externe bijscholingen

Voor bijscholingen die niet op de kalender staan, kun je je via de website van de betreffende organisatie aanmelden en de eventuele betaling voldoen. Via die organisatie ontvang je alle informatie over de bijscholing.

Wat kost het?

De tarieven variëren per bijscholingen. In de agenda waar de bijscholingen zijn terug te vinden, kun je terugvinden wat de prijs voor de bijscholing is.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?