Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

Natuurijsmeester

Ben je opgeleid tot natuurijsmeester en nog lang niet klaar met leren? Via het Gilde van Natuurijsmeesters bieden we diverse bijscholingen aan om jou nog beter voor te bereiden op een natuurijsperiode.

Wat is het?

De bijscholingen voor natuurijsmeesters worden via het Gilde van Natuurijsmeesters aangeboden. Dit kunnen verschillende typen bijscholingen zijn.

 • E-learning modules
  • In deze online modules doe je in je eigen tempo en tijd kennis en informatie op over een bepaald thema.
 • Webinars
  • In online presentaties delen sprekers live kennis over een bepaald thema. Er is geen ruimte voor interactie, wel voor het stellen van vragen. Webinars worden vaak ook nog achteraf beschikbaar gemaakt, zodat je deze kan terugkijken.
 • Workshops (online en op locatie)
  • Bij deze interactieve bijeenkomsten deelt een docent kennis over een bepaald thema: online of op locatie. Er is altijd ruimte voor het delen van ervaringen en je gaat actief aan de slag.
 • Netwerkmomenten
  • Vanuit het Gilde worden er netwerkmomenten georganiseerd, zodat natuurijsmeesters met elkaar in contact komen en kennis en ervaringen met elkaar gedeeld kunnen worden.

Hoe werkt het?

Bijscholingen KNSB

Vanuit de KNSB worden er verschillende bijscholingen georganiseerd. Deze bijscholingen vindt je terug via de KNSB bijscholingskalender. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de aanmelding voor toegang tot de bijscholing.

Externe bijscholingen

Voor bijscholingen die niet op de kalender staan, kun je je via de website van de betreffende organisatie aanmelden en de eventuele betaling voldoen. Via die organisatie ontvang je alle informatie over de bijscholing.

Wat kost het?

De tarieven variƫren per bijscholingen. In de agenda waar de bijscholingen zijn terug te vinden, kun je terugvinden wat de prijs voor de bijscholing is.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?