Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Inschrijven inline-skate wedstrijden

Om je online in te schrijven voor wedstrijden heb je je wedstrijdlicentie met unieke relatienummer en je e-mailadres zoals dat in Mijn KNSB staat nodig. Wil je slechts incidenteel deelnemen aan een wedstrijd, dan is de wedstrijddaglicentie misschien iets voor je.

Online inschrijfmodule

Via de wedstrijdkalender selecteer je de wedstrijd waarvoor jij je wilt inschrijven, klik op de wedstrijdnaam. Er opent zich een nieuw scherm met de onderstaande tabs. Onder DEELNEMERS vind je de link voor het inschrijven en voor de deelnemerslijst van de betreffende wedstrijd. wedstrijdkalender2

Direct link naar inschrijfmodule 

Wat is belangrijk om te weten bij de online inschrijving

Geldigheid wedstrijdlicentie:  is je wedstrijdlicentie niet meer geldig op de wedstrijddag waarvoor je je wilt inschrijven of staat inline skaten niet tussen je disciplines, dan geeft het systeem dit aan bij de inschrijving en verwijst je naar Mijn KNSB.
Startnummer: controle op het bezit van een startnummer (rug-/beennummer). Heb je nog geen nummer aangevraagd? Meer informatie over startnummer (rug-/beennummer).
Transpondernummer geregistreerd: is je transpondernummer geregistreerd (Pupillen 1 en ouder) in Mijn KNSB? Zonder geregistreerd transpondernummer kan niet worden deelgenomen.
Aangesloten inline-skatevereniging: staat er een vereniging geregistreerd voor het inline-skaten? Zonder vereniging worden je gegevens niet opgenomen in het inschrijfsysteem.

Inschrijfgeld

Als er voor een competitie of wedstrijd inschrijfgeld wordt gevraagd, dan vindt afrekening plaats via een iDeal-betaling. Na de betaling van het inschrijfgeld kom je terug op de aanmeldpagina en wordt je aanmelding afgerond.

Inschrijfbevestiging

Nadat je je aangemeld hebt, ontvang je via e-mail een inschrijfbevestiging.

Afmelden

Bewaar deze inschrijfbevestiging goed, want als je je moet afmelden, heb je de link nodig die op de bevestiging staat vermeld. Niet afmelden of niet tijdig afmelden leidt tot een administratieve boete. Bij afmelding is er geen recht op restitutie van het inschrijfgeld.

Nog geen wedstrijdlicentie

Heb je nog geen wedstrijdlicentie? Vraag deze dan eerst zelf hier aan. Je kunt kennis maken met een inline-skatewedstrijd door gebruik te maken van een wedstrijddaglicentie.

Heb je gevonden wat je zocht?