Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Module Sport Wedstrijd

Verenigingen waarvan een groot deel van de leden deel kan nemen aan wedstrijden en die voor hun leden wedstrijden organiseren hebben met de aanvullende module Sport Wedstrijd complete ondersteuning op het gebied van wedstrijdorganisatie.

Verenigingen kunnen met dit pakket gebruik maken van de discipline ondersteuning die de KNSB via verschillende kanalen biedt. Zo kunnen jullie en jullie leden gebruik maken van het tijdregistratiesysteem, de online publicatie van uitslagen en het online inschrijven voor wedstrijden. Daarnaast kunnen deze verenigingen natuurlijk ook gebruik maken van andere diensten zoals persoonlijk advies en ondersteuning, deelname aan kennissessies en kortingen op de sport-gerelateerde opleidingen voor zowel trainers als technisch kader.

Lager tarief voor kleine verenigingen

Voor kleine verenigingen met maximaal 20 licentiehouders hebben we een lager tarief ingevoerd.

Jullie organiseren ook een schaatstoertocht?

Zijn jullie een sportgerichte vereniging, maar organiseren jullie bij natuurijs ook een toertocht of een wedstrijd die jullie onder auspiciƫn van de KNSB willen organiseren? Dan kunnen jullie aanvullend de module Natuurijs Toertocht/Wedstrijd afnemen.

Hoe aan te vragen?

De aanvullende module Sport kan alleen vanaf het begin van het seizoen afgenomen worden. Stuur voor 1 oktober een e-mail aan [email protected] en geef aan dat jullie deze module willen afnemen. Je ontvangt een bevestiging van deze wijziging.

Hoe af te melden?

Wanneer jullie vereniging helaas te maken heeft met een afnemend aantal leden die kunnen deelnemen aan wedstrijden, stuur dan voor 1 oktober een e-mail aan [email protected] Hierbij geef je aan welke module je afmeld en welke module je af wilt gaan nemen. Je ontvangt een bevestiging van deze afmelding.

Producten en diensten

De aanvullende module Sport Wedstrijd omvat de volgende producten en diensten: 

Buma/Sena
De KNSB heeft voor haar leden speciale collectieve afspraken met zowel Buma/Stemra als Sena gemaakt. Iedereen die muziek gebruikt moet hiervoor bij deze twee instanties betalen. De KNSB heeft dit voor haar leden geregeld, zij hoeven individueel geen betalingsafspraken met Buma en Sena te maken.
Discipline/wedstrijd ondersteuning
Verenigingen met dit pakket kunnen gebruik maken van de discipline ondersteuning die de KNSB via de verschillende kanalen biedt. Zo kunnen verenigingen die wedstrijden rijden gebruik maken van o.a. reglementen, tijdregistratiesystemen, online publicatie van uitslagen en online inschrijven.
Persoonlijk advies en ondersteuning
Verenigingen kunnen een uitgebreidere hulpvraag om informatie of advies stellen. De KNSB voorziet hierbij actief in de gewenste informatie. Het gaat hierbij om ondersteuning waarvoor extra hulp nodig is ten opzichte van reeds beschikbare basisinformatie.
Minimaal 20% korting op KNSB opleidingen 
De KNSB biedt op diverse niveaus voor verschillende disciplines opleidingen, cursussen en bijscholingen aan. KNSB verstrekt minimaal 20% korting op de opleidingen, cursussen en bijscholingen. 
korting op workshops/opleidingen externe partijen
De KNSB maakt afspraken met externe partijen om bijscholingen en/of workshops aan te bieden. Verenigingen krijgen korting op deze workshops/opleidingen.
Deelname aan Sportpromotiecampagnes
KNSB organiseert verschillende landelijke sportpromotiecampagnes. Verenigingen kunnen hier aan deelnemen.
Producten en diensten tegen ledenprijzen
Verenigingen of leden van verenigingen ontvangen korting op producten of diensten van de KNSB. De producten en diensten zullen worden aangekondigd via de nieuwsbrief.
Sport Recreatief korting Diensten op Maat
KNSB Verenigingen hebben toegang tot de Diensten op Maat die de KNSB aanbiedt. Kijk in het Diensten op Maat overzicht wat dit voor jullie vereniging betekent.
Uitgebreide inzet mediakanalen
Schaatsen.nl en knsb.nl besteedt aandacht aan breedtesport activiteiten van verenigingen. 

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?