Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Module Sport Recreatief

Is jullie vereniging een actieve vereniging, maar organiseren jullie geen wedstrijden en hebben jullie maximaal 10 wedstrijdlicentiehouders? Kies dan voor de aanvullende module Sport Recreatief.

Hiermee kan jullie vereniging onbezorgd muziek draaien en heeft hebben jullie bijvoorbeeld toegang tot persoonlijk advies en ondersteuning vanuit het Bondsbureau of de Secties, kennissessies en kortingen op b.v. sport-gerelateerde opleidingen.

Vooral recreatief

De aanvullende module Sport Recreatief is bedoeld voor verenigingen met een hoofdzakelijk recreatieve doelstelling en geen gebruik maken van de KNSB wedstrijdsystemen.  Om deze reden kan jullie vereniging bij het afnemen van deze aanvullende module niet meer dan 10 licentiehouders hebben, die namens jullie vereniging aan wedstrijden deelnemen.

Jullie organiseren ook een schaatstoertocht?

Zijn jullie een recreatieve vereniging, maar organiseren jullie bij natuurijs ook een toertocht of een wedstrijd die jullie onder auspiciën van de KNSB willen organiseren? Dan kunnen jullie ook de module Natuurijs Toertocht/Wedstrijd afnemen.

Producten en diensten

De totale module Sport Recreatief ontvangt de volgende producten en diensten:

Buma/Sena
De KNSB heeft voor haar leden speciale collectieve afspraken met zowel Buma/Stemra als Sena gemaakt. Iedereen die muziek gebruikt moet hiervoor bij deze twee instanties betalen. De KNSB heeft dit voor haar leden geregeld, zij hoeven individueel geen betalingsafspraken met Buma en Sena te maken.
Persoonlijk advies en ondersteuning
Verenigingen kunnen een uitgebreidere hulpvraag om informatie of advies stellen. De KNSB voorziet hierbij actief in de gewenste informatie. Het gaat hierbij om ondersteuning waarvoor extra hulp nodig is ten opzichte van reeds beschikbare basisinformatie.
Minimaal 20% korting op KNSB opleidingen 
De KNSB biedt op diverse niveaus voor verschillende disciplines opleidingen, cursussen en bijscholingen aan. KNSB verstrekt minimaal 20% korting opleidingen, cursussen en bijscholingen. 
korting op workshops/opleidingen externe partijen
De KNSB maakt afspraken met externe partijen om bijscholingen en/of workshops aan te bieden. Verenigingen krijgen “Sport Recreatief korting” op deze workshops/opleidingen.
Deelname aan Sportpromotiecampagnes
KNSB organiseert verschillende landelijke sportpromotiecampagnes. Verenigingen kunnen hier aan deelnemen.
Producten en diensten tegen ledenprijzen
Verenigingen of leden van verenigingen ontvangen korting op producten of diensten van de KNSB. De producten en diensten zullen worden aangekondigd via de nieuwsbrief.
korting Diensten op Maat
KNSB Verenigingen hebben toegang tot de Diensten op Maat die de KNSB aanbiedt. Kijk in het Diensten op Maat overzicht wat dit voor jullie vereniging betekent.
Uitgebreide inzet mediakanalen
Schaatsen.nl besteedt aandacht aan breedtesport activiteiten van verenigingen. 

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?