Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Module Natuurijs Basis

Zijn jullie een actieve ijsclub en zetten jullie bij natuurijs alle zeilen bij om zoveel mogelijk mensen uit jullie dorp of stad aan het schaatsen te krijgen? Dan kan de aanvullende module Natuurijs Basis jullie verder helpen.

Bij het afnemen van deze aanvullende module kunnen jullie onbezorgd muziek draaien. De Buma/Sena rechten zijn hiermee voor zowel de zomer als de winter afgekocht. Daarnaast kunnen jullie bij het Bondsbureau terecht voor tips & tricks voor de organisatie van jullie activiteiten of deelnemen aan de kennissessies waarbij veel ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen tussen verschillende verenigingen.

De module ‘Natuurijs basis’ is gratis beschikbaar voor alle natuurijsclubs die geen anderen aanvullende module afnemen en wordt automatisch toegekend.

Producten en diensten

De aanvullende module Natuurijs Basis omvat de volgende producten en diensten:

Buma/Sena
De KNSB heeft voor haar leden speciale collectieve afspraken met zowel Buma/Stemra als Sena gemaakt. Iedereen die muziek gebruikt moet hiervoor bij deze twee instanties betalen. De KNSB heeft dit voor haar leden geregeld, zij hoeven individueel geen betalingsafspraken met Buma en Sena te maken.
Persoonlijk advies en ondersteuning
 Verenigingen kunnen een uitgebreidere hulpvraag om informatie of advies stellen. De KNSB voorziet hierbij actief in de gewenste informatie. Het gaat hierbij om ondersteuning waarvoor extra hulp nodig is ten opzichte van reeds beschikbare basisinformatie.
Minimaal 20% korting KNSB natuurijs opleidingen 
De KNSB biedt op diverse niveaus voor verschillende disciplines opleidingen, cursussen en bijscholingen aan. KNSB verstrekt 20% korting op de ledenprijs voor natuurijs opleidingen, cursussen en bijscholingen. 
Producten en diensten tegen ledenprijzen
Verenigingen of leden van verenigingen ontvangen korting op producten of diensten van de KNSB. De producten en diensten zullen worden aangekondigd via de nieuwsbrief.
Natuurijs Basis korting op Diensten op Maat
KNSB Verenigingen hebben toegang tot de Diensten op Maat die de KNSB aanbiedt. De kortingen kunnen echter verschillen voor de verschillende aanvullende modules. Met de aanvullende module Natuurijs Basis heeft een KNSB vereniging zogenaamde “Natuurijs Basis” korting op de Diensten op Maat. Kijk in het Diensten op Maat overzicht wat dit voor jullie vereniging betekent.
Promotie via schaatsen.nl
Verenigingen met een accommodatie kunnen een vermelding krijgen op schaatsen.nl. Denk hierbij aan contactinformatie, een kenmerkende foto en eventuele aanvullende bijzonderheden.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?