Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Bestellen vaardigheidspaspoorten en -bandjes

KNSB Vaardigheidspaspoorten

De KNSB vaardigheidspaspoorten zijn gratis beschikbaar voor ieder actief jeugdlid dat is aangesloten bij een vereniging en geregistreerd bij de KNSB. Het KNSB vaardigheidsconcept en daarmee het vaardigheidspaspoort is opgenomen in het lidmaatschap voor de actieve sporter. Het idee is dat een jeugdlid eenmalig een vaardigheidspaspoort ontvangt en deze gebruikt gedurende de hele periode dat hij/zij aan het jeugdschaatsen/-skaten is.

KNSB Vaardigheidsbandjes

Om kinderen extra te stimuleren en doorstroming vanuit een eerste kennismaking naar de vereniging te bevorderen zijn er speciale KNSB Vaardigheidsbandjes ontwikkeld. Deze KNSB Vaardigheidsbandjes (voor schaatsen en voor skaten) kunnen tezamen met de KNSB Vaardigheidspaspoorten worden ingezet als zichtbaar bewijs van het behaalde niveau en als extra stimulans en motivatie om ook de andere niveaus te behalen.

De KNSB Vaardigheidsbandjes kosten 0,50 cent per stuk (minimale afname van 25 stuks).

Bestellen
De secretaris of penningmeester kan de KNSB Vaardigheidspaspoorten en/of -bandjes aanvragen via dit formulier. Wanneer je dit formulier online ingevuld en verzonden hebt, ontvang je een e-mail met de kopie van je bestelling.

KNSB Vaardigheidsbandjes schaatsen

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?