Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Natuurijs Basis – Buma/Sena

Bij het Basislidmaatschap kunnen jullie onbezorgd muziek draaien. De Buma/Sena rechten zijn hiermee voor zowel de zomer als de winter afgekocht. Daarnaast kunnen jullie bij het Bondsbureau terecht voor tips & tricks voor de organisatie van jullie activiteiten of deelnemen aan de kennissessies waarbij veel ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen tussen verschillende verenigingen en stichtingen.

Gezamenlijke Natuurijs Toertocht?

Vaak organiseert een aantal ijsclubs gezamenlijk een Natuurijs Toertocht. Nieuw dit seizoen is dat er maar één van deze ijsclubs de aanvullende module Natuurijs Toertochten moet afnemen. Let hierbij wel op dat – indien er daadwerkelijk natuurijs komt – alle overige ijsclubs, die tijdens deze toertocht op eigen locatie muziek draaien wel de aanvullende module Natuurijs Basis dienen af te nemen. Anders lopen jullie alsnog risico op een Buma/Sena boete.

Producten en diensten

De aanvullende module Natuurijs Basis omvat de volgende producten en diensten:

Ontzorgen
Buma/Sena
De KNSB heeft voor haar (buitengewone) leden speciale collectieve afspraken met zowel Buma/Stemra als Sena gemaakt. Iedereen die muziek gebruikt moet hiervoor bij deze twee instanties betalen. De KNSB heeft dit voor haar leden geregeld, zij hoeven individueel geen betalingsafspraken met Buma en Sena te maken.
 Versterken
 
Persoonlijk advies en ondersteuning
Stichtingen kunnen een uitgebreidere hulpvraag om informatie of advies stellen. De KNSB voorziet hierbij actief in de gewenste informatie. Het gaat hierbij om ondersteuning waarvoor extra hulp nodig is ten opzichte van reeds beschikbare basisinformatie.
Deelname aan kennissessies
Op basis van Best Practices van KNSB leden zal de KNSB in 2016/2017 een aantal kennisuitwisselingssessies rondom een aantal onderwerpen organiseren. Deze zullen worden aangekondigd via de nieuwsbrief.
Minimaal 10% korting KNSB natuurijs opleidingen 
De KNSB biedt op diverse niveaus voor verschillende disciplines opleidingen, cursussen en bijscholingen aan. KNSB verstrekt 10% korting op de ledenprijs voor natuurijs opleidingen, cursussen en bijscholingen. 
 Profiteren
 
Producten en diensten tegen ledenprijzen
Buitengewone Leden ontvangen korting op producten of diensten van de KNSB. De producten en diensten zullen worden aangekondigd via de nieuwsbrief.
Natuurijs Basis korting op Diensten op Maat
Buitengewone Leden hebben toegang tot de Diensten op Maat die de KNSB aanbiedt. De kortingen kunnen echter verschillen voor de verschillende aanvullende modules. Met de aanvullende module Natuurijs Basis heeft een KNSB vereniging zogenaamde “Natuurijs Basis” korting op de Diensten op Maat. Kijk in het Diensten op Maat overzicht wat dit voor jullie stichting betekent.
Promotie
Promotie via schaatsen.nl
Stichtingen met een accommodatie kunnen een vermelding krijgen op schaatsen.nl. Denk hierbij aan contactinformatie, een kenmerkende foto en eventuele aanvullende bijzonderheden.

 

Heb je gevonden wat je zocht?