Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Ik zoek een ijsbaan/skatebaan

Ben je op zoek naar een ijsbaan bij jou in de buurt?

In Nederland hebben we naast de oudste kunstijsbaan ter wereld, de Jaap Edenbaan in Amsterdam, nog 23 andere kunstijsbanen. Op schaatsen.nl hebben we alle (kunst)ijsbanen in Nederland voor je op een rijtje gezet incl. contactgegevens per ijsbaan, je vindt deze op schaatsen.nl/ijsbanen.

Ben je op zoek naar skate- of skeelerbaan?

Wij hebben een overzicht van skeelerbanen van de meeste inlineskatelocaties, van korte baantjes tot een ronde op een wielerbaan per provincie. Bekijk het overzicht op Schaatsen.nl. Tevens kun je in dit overzicht vinden welke KNSB-verenigingen op deze locatie trainingen en lessen verzorgen.

Inlineskatebaan aanleggen
De KNSB adviseert over de mogelijkheden voor het aanleggen van een inlineskatebaan. In de notitie Schaatsen.nl. ‘ schetsen wij de ontwikkelingen van de afgelopen jaren in de inlineskatetopsport en accommodatie.  Verder wordt er ingegaan op de ontwikkelingen en beschreven welk type accommodatie past bij de ambities en wensen van de vereniging. Daarbij worden de knelpunten aangegeven van een combinatie van schaats- en skatebaan. Er wordt vervolgens specifiek aandacht besteed aan de inlineskatepiste, de specificaties en de constructies.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?