Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Accrediteren bijscholing

Organiseer je als vereniging, trainer-coach vanaf niveau 4, baancommissie, gewest of sectie een bijscholing? Je kunt deze laten accrediteren door de afdeling opleidingen van de KNSB. Wanneer jouw bijscholing aan een aantal criteria voldoet ontvangen trainers die deelnemen aan de bijscholing punten voor het behoud van de trainerslicentie.

Bijscholingen aangeboden door  de KNSB, de Academie voor Sportkader (ASK), de Nederlandse Schaatstrainers Vereniging (NSTV) en NL-Coach vind je op de bijscholingskalender. Deze bijscholingen zijn al gewaardeerd met bijscholingspunten.

Heb jij als trainer een interessante bijscholing gevonden die niet op de KNSB bijscholingskalender staat of organiseer je binnen je vereniging een bijscholing? Ook deze bijscholingen kunnen in aanmerking komen voor bijscholingspunten, maar de toekenning van punten dient vooraf aangevraagd te worden.

Voor de beoordeling van de bijscholing is de volgende informatie nodig:

Wil je jouw bijscholing laten accrediteren voor licentiepunten download dan het aanvraagformulier en vul deze in. Zorg dat de aanvraag minimaal 5 dagen voordat de bijscholing plaatsvindt is ingediend om er zeker van te zijn dat jouw aanvraag in behandeling wordt genomen.

Heb je gevonden wat je zocht?